Розумна та з почуттям гумору: Остапчук після другого розлучення вже підшуковує наступну наречену

Український телеведучий Володимир Остапчук не встиг розлучитися зі своєю дружиною Христиною Горняк, а вже назвав риси, які хоче бачити в майбутній обраниці.

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук відносно нещодавно розійшовся зі своєю дружиною Христиною Горняк, яка доволі швидко переїхала в іншу країну, знайшла там квартиру та нового обранця.

Про розлучення пари активно почали говорити в Мережі, коли вони не привітали одне одного з річницею своїх стосунків у соціальних мережах, та тоді, коли їх помітили без весільних каблучок.

Про риси, які подобаються у жінках найбільше

Нещодавно Володимир Остапчук відповів на питання фанатів у сторіз на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram та назвав жіночі риси, які йому найбільше до вподоби.

Серед усіх характеристик жінок для українського телеведучого найважливішими є гострий розум та гарне почуття гумору.

Утім, Володимир Остапчук не був би Володимиром Остапчуком, якби не пожартував і тут. Третьою рисою, яку виділила зірка, стало бажання, аби його обраниця була більш домашньою та кликала його на повне ім’ям султана, образ якого набув значної популярності після виходу серіалу “Величне століття”.

Скріншот зі сторіз Володимира Остапчука
Скріншот зі сторіз Володимира Остапчука

Про дітей Володимира Остапчука

Нагадаємо, що шлюб Володимира Остапчука з блогеркою та нотаріусом Христиною Горняк був другим для зірки. Попередній шлюб він уклав з Оленою Войченко, з якою у статусі подружжя телеведучий пробув 13 років. За цей час у них народилося двоє дітей: донька Емілія та син Еван-Олександр.

Наразі вони з мамою перебувають у Канаді задля їхньої безпеки.

Шанувальники також не могли пройти повз та запитати про зустріч дітей з батьком та про їхнє повернення в Україну. На що шоумен в інстаграм-сторіз поділився їхньою новою світлиною та розповів, що нащадки хочуть повернутися додому, проте поки вони цього робити не будуть.

Скріншот зі сторіз Володимира Остапчука
Скріншот зі сторіз Володимира Остапчука

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини