Тарас Тополя розповів про альтернативи новорічної ялинки і чи варто її ставити під час війни: не на часі

Український співак Тарас Тополя розповів про важливість новорічної ялинки вдома та яку альтернативу можна поставити в себе вдома в умовах війни.

Український співак та лідер гурту “Антитіла” Тарас Тополя поділився власними роздумами про те, чи потрібно ставити новорічну ялинку вдома під час війни. Тарас служив на передовій парамедиком, тому він розповів, на скільки актуальна зараз новорічна ялинка.

Тарас має власні переконання щодо ялинки, за його словами, її потрібно поставити, щоб створити малюкам щасливу та невагому атмосферу свята у такий не протий час.

“Особисто для мене ялинка – це така можливість дати нашим дітям відволіктися від подій, що відбуваються, щоб вони пораділи наряджанню зеленої красуні, занурилися в цю новорічну атмосферу та отримали задоволення від цього. Різдво, Новий рік – це хороші свята, які дарують дітям позитивні емоції”, – розповідає співак.

На думку Тараса, ялинка все ж таки потрібна
На думку Тараса, ялинка все ж таки потрібна

Тарас рекомендує поставити в себе вдома ялинку, але не робити це з великим розмахом. Нарядити її іграшками та невеличкою кількістю гірлянд – дуже хороша ідея.

“Навіть якусь не дуже велику ялинку і з маленькими гірляндами варто поставити. Не потрібно робити з ялинки найсвітліший куточок у домі, щоб вона виблискувала і постійно мерехтіла. Влаштуйте комфорт для ваших дітей. Мені здається, що має бути таке місце вдома, куди прийдеш і зможеш подивитися на красу вогників та іграшок, щоб трішки заспокоїтись і хоча б на п’ять хвилин забути про все, що зараз відбувається”, – додає Тарас.

Якщо ж можливості поставити ялинку немає, то чоловік рекомендує зробити щось з свічок, якщо не буде світла вдома. Можна побудувати якусь цікаву пірамідку, або придумати щось інше. І дітям цікаво, і дорослим корисно.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини