20-річна Грейс Станке стала “Міс Америка 2023”: як виглядає найкрасивіша американка без краплі макіяжу

101-й конкурс "Міс Америка" закінчився перемогою для звичайної студентки Грейс Станке. Дівчина показала, як вона виглядає без макіяжу у соціальних мережах.

В Америці щойно завершився 101-й конкурс “Міс Америка-2023”. Перемогу отримала 20-річна дівчина на ім’я Грейс Станке, родом з Вісконсину. Сама дівчина не очікувала, що зможе перемогти і прокоментувала це наступним чином:

“Я б ніколи не подумала, що такий конкурс як “Міс Америка” зможе виграти дівчина, що буде інженером-ядерником”, – розповіла молода переможниця.

Дівчина дуже вразила суддів своїми відповідями на запитання та в фільному турі конкурсу. Також журі дуже добре оцінило її гру на скрипці. Вона виграла 100 тисяч доларів та річну подорож по США, під час якої буде розповідати про “зелену” енергетику.

Грейс не очікувала на перемогу
Грейс не очікувала на перемогу

У соціальних мережах дівчина розповідає про своє життя та те, чим вона займається. Вона – ядерний ботанік, їй подобається катання на лижах та багато подорожей. Дівчина має дуже багато талантів, один з таких – гра на скрипці.

На сторінці новозпеченої королеви є багато фотографій з її активного відпочинку. На одному з таких фото Грейс позує повністю без макіяжу під час одного зі своїх улюблених занять – екстримальний вид спорту, що вимагає карабкання на вершину гори. Дівчина позує біля однієї зі скель та посміхається. Виглядає вона доволі звичайно: волосся зібране у хвостик, біла майка, спортивні шорти та спортивне спорядження.

Міс Америка-2023 без макіяжу
Міс Америка-2023 без макіяжу

Грейс дуже подобається катання на лижах та будь-який активний відпочинок, до якого вона залюбки залучає свою родину, друзів та знайомих, тому що вважає, що це корисно для здоров’я і дуже цікаво.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини