Чи буде Володимир Зеленський відзначати Новий рік: перша леді України розповіла про сімейні різдвяні традиції

Перша леді України розповіла про традиції президентської родини та зізналась, чи святкуватимуть вони Новий рік. Про що ще говорила Олена Зеленська?

Дружина українського президента нещодавно взяла участь у різдвяному проєкті від телеканалу “1+1”, у якому поділилась деталями особистого життя. Так, Олена Зеленська зробила подарунок дітям з хору GolDem kids, а також поділилась з ними зізнанням у тому, як її родина святкує Різдво та Новий рік.

Олена Зеленська розповіла про традиції святкування Різдва та Нового року
Олена Зеленська розповіла про традиції святкування Різдва та Нового року

Олена Зеленська про президентські традиції

Нещодавно перша леді України взяла участь у зніманні різдвяного проєкту від українського телеканалу “1+1”. Так, у рамках шоу “Ти не один” було знято різдвяний музичний проєкт у співпраці з популярним фестивалем Atlas. Олена Зеленська зробила сюрприз для дітей, постраждалих від повномасштабної війни в України, а також розповіла про те, як у її родині святкують новорічні свята. Перша леді зазначила, що вони завжди дотримуються різдвяних традицій.

Так, Олена Зеленська зазначила, що кожного року вони святкують Різдво – накривають стіл смачними стравами, завжди готують щось смачне, а також наряджають новорічну ялинку старовинними сімейними прикрасами. Перша леді України зазначила, що вони вішають на святкову ялинку ті прикраси, які були на різдвяному дереві ще у матері Олени Зеленської.

Вони вже не блищать, але все одно ми і досі дотримуємось цієї сімейної традиції

– зазначила перша леді.

Перша леді України зазначила, що кожного року вони відзначають Різдво
Перша леді України зазначила, що кожного року вони відзначають Різдво

Олена Зеленська зробила акцент на тому, що вони щороку незмінно відзначають Різдво, тому можна припустити, що й цьогоріч вони зберуться своєю родиною. Зрозуміло, що гучних святкувань цьогоріч не буде ні в одній українській хаті, проте не можна ігнорувати можливість провести зі своєю родиною більше часу та посмакувати різдвяними смаколиками.

Діти хору GolDem kids також розповіли про різдвяні та новорічні традиції своїх родин. Загалом, ледве не кожна українська родина віддає шану народженню Христа та смакує різноманітними стравами. Дітки зазначили, що цьогоріч у кожного є лише одна мрія – аби війна скоріше закінчилась.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини