Як живуть доньки Олі Полякової за кордоном: одна в інтернаті, а інша дзвонить мамі лише заради грошей

Українська співачка має двох доньок, які нині мешкають далеко від неї. Про свої стосунки з дітьми, а також про те, чим вони займаються за кордоном, зірка розповіла в новому випуску українського шоу

Нещодавно відома українська співачка взяла участь в ранковому телепроєкті “Сніданок з 1+1”. Так, знаменитість розповіла про те, як нині живуть дві її доньки, які навчаються у Великобританії. Маша та Аліса, за словами їхньої зіркової мами, дуже сильно змінились. Про те, в яку сторону, знаменитість розповіла в коментарі для журналістів.

Оля Полякова про своїх доньок

Українська співачка розповіла, що дві її доньки нині навчаються у Великобританії. Знаменитість зазначила, що старша Маша Полякова адаптувалась до закордонного життя набагато швидше та легше, ніж її молодша сестра Аліса. Хоча обидві дівчинки сильно змінились за цей період, старша донька Олі Полякової все-таки впевненіше почувається у Лондоні.

Оля Полякова розповіла про те, як живуть за кордоном її доньки
Оля Полякова розповіла про те, як живуть за кордоном її доньки

Співачка зазначила, що її молодша донька є дуже домашньою дівчинкою, тому їй все ще важко не просто знаходитись далеко від дому, а ще й так довго не бачити свою маму. Оля Полякова зазначила, що вона мріє, аби все швидше закінчилось, щоб у неї з’явилась можливість нарешті забрати Алісу додому.

Крім того, знаменитість зазначила, що Маша Полякова дуже швидко організувала своє життя за кордоном. Співачка зізналась, що для студентки першого курсу, а особливо такої комунікабельної, як її донька, знайти друзів та товаришів виявилось секундною справою. Оля Полякова розповіла, що Маша вже навіть зібрала свій музичний гурт і вже записує пісні.

Вони дуже сильно змінилися, особливо молодша. Вона дуже виросла, вона домашня дівчинка… Для Маші у 17 років, Лондон, університет…вона вже там зібрала свій гурт, вже вона записує якісь пісні…для неї круто

– прокоментувала зірка.

Українська співачка зазначила, що старша донька легше адаптувалась до життя за кордоном
Українська співачка зазначила, що старша донька легше адаптувалась до життя за кордоном

Оля Полякова також зазначила, що Маша їй дуже рідко дзвонить, саме тому вона розуміє, що в неї все добре. Втім, з молодшою донькою вони обов’язково мають спілкуватись кожного дня. Полякова зізналась, що з Алісою вони кожного вечора говорять по півтори години.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини