Ексчоловік Ані Лорак Налчаджиоглу забрав їхню спільну доньку за тисячі кілометрів від рідного дому – деталі

Колишній чоловік скандально відомої української співачки забрав у Лорак доньку у подорож Європою. Куди вирушив підприємець Мурат Налчаджиоглу з донькою Софією?

Колись шанована в Україні співачка Ані Лорак довгий час перебувала у шлюбі з турком Муратом Налчаджиоглу. Саме через свою кохану чоловік вирішив переїхати жити до України. Закохані провели разом понад 10 років, а у шлюбі в них народилась донька Софія. Після розлучення дівчинка залишилась жити зі своєю зірковою матір’ю, проте Мурат Налчаджиоглу дуже часто проводить з нею час.

Особисте життя колишнього чоловіка Ані Лорак склалось дуже добре. Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй нареченій Лілії, також українці, а разом вони також виховують її доньку від попереднього шлюбу. Втім, навіть створення нової родини не стоїть на заваді спільним вікендам – ексчоловік Лорак, схоже, забрав доньку у подорож Європою.

Мурат Налчаджиоглу в Європі

Схоже, що підприємець разом зі своєю донькою Софією вирушив у європейську подорож. Про це свідчать Інстаграм-історії зі сторінки Мурата Налчаджиоглу. Сьогодні на його особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм з’явились кадри, на яких підприємець залишив відмітку геопозиції. Так, ця фотографія була зроблена у Франції.

На опублікованому зображені Мурат Налчаджиоглу разом зі своєю донькою щиро усміхаються на камеру. Найщасливішим виглядає саме колишній чоловік Ані Лорак. Схоже, що Мурат був дуже радий нарешті побачити свою рідну доньку, а тим паче – провести з нею вікенд.

Інстаграм-історія з особистої сторінки колишнього відомої співачки Ані Лорак
Інстаграм-історія з особистої сторінки колишнього відомої співачки Ані Лорак

З опублікованої фотографії можна зробити висновок, що у французькому містечку зіркові тато з донькою вирішили сходити до кафе, аби перекусити. Пізніше, ймовірно, вони вирушили далі у подорож, адже наступна фотографія, судячи з геопозиції, була зроблена вже у Швейцарії.

На цьому кадрі Мурат Налчаджиоглу вже не став показувати радісні та щасливі кадри зі своєю донькою Софією. Натомість підприємець продемонстрував, як виглядає центр міста Сент-Ґаллен у Швейцарії. На кадрах було видно трамвай, який проїжджав повз.

Нова фотографія з особистої сторінки Мурата Налчаджиоглу в соцмережі Інстаграм
Нова фотографія з особистої сторінки Мурата Налчаджиоглу в соцмережі Інстаграм

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини