“Ганьба для українця”: Дмитра Монатіка розкритикували за відео в Мережі після подій у Дніпрі

Дмитро Монатік впевнено бере участь у багатьох благодійний концертах, допомагає фондам збирати кошти для військових та людей, що постраждали від російської агресії, але останні його дії розкритикували у Мережі.

Дмитро Монатік – український співак родом з маленького міста Луцьк став одним з найкращий зірок українського шоу-бізнесу, пісні якого люблять мільйони українців. Чоловік, як і більшість зірок, з початком повномасштабного вторгення перейшов на спілкування українською мовою, але нещодавно він натрапив на різко негативну критику зі сторони своїх прихильників.

Дмитро любить соціальні мережі та не пропускає можливості опублікувати щось важливе для того, аби це побачило якомога більше людей. Крім свого особистого життя, він публікує наслідки російської агресії на території України.

Дмитра Монатика розкритикували в Мережі
Дмитра Монатіка розкритикували в Мережі

Таким чином, співак у молодіжній соціальній мережі ТікТок опублікував відео нещодавніх подій з Дніпра, де люди знаходяться під завалами, зруйновано жилий будинок, а рятувальники докладають всіх зусиль, щоб врятувати якомога більше людей. На фоні відео була аудіо-доріжка з віршем самого Дмитра, але розповідав його співак російською мовою. Через це прихильники не оцінили такого жесту і розкритикували чоловіка у коментарях:

  • “Дмитро, пора би вже перейти на українську мову, чи скільки ще ракет повинно впасти, аби ви це зрозуміли?”,
  • “Чому іноземною мовою?”,
  • “Це якийсь жарт? Таке відео і вірш російською мовою? Це навіть не смішно.”

Крім таких негативних коментарів, знайшлися й ті, хто його підтримав та написав позитивні відгуки про його вірш:

  • “Вірш російсько, але він робить для України більше, ніж ці диванні критики, що сидять в Польщі”,
  • “Була на концерті і чула цей вірш, я плакала навіть, ви молодець”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини