Донька Олексія Вертинського виросла його повною копією: як виглядає сім’я українського актора

Донька неймовірного Олексія Вертинського вже виросла та її неможиливо відрізнити від батька. Як виглядає повна сім'я українського актора - дивіться далі.

Олексій Вертинський – відомий український актор, що підкорив серця глядачів своєю харизмою та неповторним виконням ролей у фільмах та серіалах. Чоловік був у шлюбі чотири рази, але єдиною музою для нього стала вже покійна дружина Тетяна, яка народила йому доньку Ксенію. Жінка померла від невиліковної хвороби Баса. Цей недуг провокує відмову нейронів.

Олексій Вертинський та його онука
Олексій Вертинський та його онука

Як розповідає сам чоловік, дружина навіть після смерті оберігає сім’ю через сни. Так трапилося, що вона померла саме в той момент, коли їхня донька завагітніла. Одного разу мама наснилася Ксенії і насварила її за те, що вона лежить, а в неї вже води відійшли. Прокинувшись, в неї й справді вже відійшли води і вона розповіла батькові про свій сон.

“Ксюша прокинулася в три години ночі і розповіла мені про свій сон, що мама її сварить через води, ми поглянули під ковдру, а там й справді води відійшли. Таня веде з небес нашу сім’ю, це неймовірно”, – розповідає актор.

Як виглядає сім'я Олексія Вертинського
Як виглядає сім’я Олексія Вертинського

Ксенія після смерті мами намагалася впоратись з такою втратою по-своєму. В 22 роки в неї лише починалася її кар’єра, тому вона багато грала в театрі, щоб спрямувати весь свій біль у виступи, бо їй не вдавалося довго перебувати у квартирі, де вони жили разом їх мамою.

Сам чоловік також переніс складну оперіцію, на його лікування допомогали збирати кошти навіть прихильники його твочості і, на щастя, все пройшла вдало. Зараз актор добре себе почуває, приводить час з онукою та донькою та допомагає наших захисникам на фронті. Олексій проводить благодійні акції, особисто навідується до хлопців у зоні бойових дій та підіймає їм дух.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини