Казочці кінець: Топольський і переможниця Холостяка-12 Катерина Лозовицька повідомили причину розставання

Шанувальники покладали чималі сподівання на пару, яка зійшлась завдяки реаліті-шоу Холостяк-12. Втім, з'ясувалось, що після телепроєкту Алекс Топольський і Катя Лозовицька розійшлись. Що відомо?

У фіналі популярного реаліті-шоу “Холостяк-12” український підприємець обирав між двома дівчатами. Найбільшу увагу чоловіка привернула Саша Мудра та Катерина Лозовицька, втім будувати майбутні стосунки він вирішив таки з фотомоделлю Катею. Тиждень після прем’єри фіналу шанувальники мізкували над питанням, чи й досі Лозовицька і Топольський разом. На постшоу з’ясувалось, що зіркова пара розірвала стосунки.

Алекс Топольський і Катерина Лозовицька більше не разом
Алекс Топольський і Катерина Лозовицька більше не разом

В останньому випуску дванадцятого сезону, постшоу Холостяка-12, Катерина Лозовицька зізналась, що їхні з Топольським стосунки продовжились, проте недовго. Розійшлась зіркова пара ще задовго до початку повномасштабного вторгнення, а про причини розповіли в студії СТБ. Ексзакохані зізнались, що побудувати міцні стосунки їм не вдалось через різницю поглядів безпосередньо на взаємини.

Катерина Лозовицька зазначила, що коли у закоханих різні погляди на те, якими взагалі мають бути стосунки, будувати сім’ю не виходить. За словами дівчини, вона очікувала від Топольського абсолютно іншої поведінки. Переможниця Холостяка-12 зазначила, що базова поведінка чоловіка в стосунках для неї має містити турботу, залицяння, ініціативність і найголовніше – зацікавленість.

На жаль, у наших стосунках я цього не відчула. Мені стало некомфортно і мої почуття почали руйнуватися через це. Якщо мені некомфортно, я не буду продовжувати

– прокоментувала Лозовицька.

Ба більш, дівчина зазначила, що вони намагались порозумітись, проте в них нічого не вийшло. Це й стало офіційною причиною розставання.

Катерина Лозовицька й Алекс Топольський повідомили причину розставання
Катерина Лозовицька й Алекс Топольський повідомили причину розставання

Алекс Топольський також висловився стосовно їхнього розриву та зазначив, що йому не вистачило пристрасті в стосунках. Моментом подиву для Катерини Лозовицької став факт зізнання чоловіка в тому, що під час їхніх стосунків він думав про Сашу Мудру й те, як могли б скластись їхні стосунки. Саме тому, зазначив Топольський, його почуття до Лозовицької не прогресували. Катерина була здивована почути про це, оскільки особисто він їй в цьому не зізнавався.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини