“Я не ідеальна мама”: молода дружина Павліка Репяхова спантеличила зізнанням про те, що дозволяє своєму сину

Виявляється, молода дружина Віктора Павліка не може похизуватись званням найкращої матері. Катерина Репяхова зізналась, чому вважає себе далеко не ідеальною, але зовсім про це не шкодує

Відома українська блогерка та дружина популярного українського співака Віктора Павліка часто розповідає цікаві факти з їхнього життя в особистому блозі. Знаменитість показує, як проходять їхні дні, а за фотографіями та публікаціями з її сторінки можна простежити, як підростає їхній спільний син Михайло. До слова, саме про нього нещодавно йшла мова в особистому блозі Катерини Репяхової.

Дружина Павліка про своє материнство

На особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм з’явилася Історія, яка спантеличила багатьох шанувальників. Так, на опублікованих кадрах Катерина Репяхова годує свого маленького сина картоплею-фрі.

Дружина Віктора Павліка показала, як годує сина фастфудом
Дружина Віктора Павліка показала, як годує сина фастфудом

Шанувальники знаменитості відповіли на її Історію з гумором. Так, одна з підписниць зазначила, що вона вже уявляє, скільки хейту може зрушитись на Репяхову, коли авдиторія побачить, чим вона годує свого маленького сина. Дружина Віктора Павліка опублікувала скриншоти повідомлень зі свого діректу, в яких жартівливо йдеться про те, що вона “отруює свою дитину”.

Катерина Репяхова показала реакцію мережі на свою Історію
Катерина Репяхова показала реакцію мережі на свою Історію

Дружина відомого українського співака прокоментувала кумедні відповіді своїх шанувальників на опубліковані кадри. Так, знаменитість зазначила, що попри закиди, що мами не мають права на помилку й повинні завжди бути ідеальними, вона себе такою не вважає. Але всі “гріхи” Катерина Репяхова чинить лише заради усмішки на вустах свого сина.

В Інстаграмі прийнято бути ідеальною мамою, але я не ідеальна. Іноді грішу заради задоволення синочка

– прокоментувала дружина Віктора Павліка.

До слова, у столичному торговому центрі Катерина Репяхова опинилась зі своєю мамою та сином. Туди зіркова блогерка вирушила для того, щоб обрати подарунок братові, який незабаром святкує день народження.

Катерина Репяхова показала кадри з торгового центру в Києві
Катерина Репяхова показала кадри з торгового центру в Києві

Знаменитість зізналась, що їй з мамою пощастило швидко обрати подарунок, тому вони не витратили багато часу на ходіння по магазинах. Ба більш, Катерина Репяхова зазначила, що їм навіть вдалось обрати подарунок для дружини брата, оскільки вона також скоро святкуватиме день народження.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини