Близька подруга Регіни Тодоренко видала правду про те, де знаходяться батьки мовчунки: “Це було виправдання”

Корінна одеситка "прославилась" в Україні замовчуванням війни у своїй рідній країні. Нещодавно стало відомо, де зараз мешкають батьки Регіни Тодоренко

Колись популярна в Україні Регіна Тодоренко користувалась славою та любов’ю шанувальників, проте все різко змінилось після початку повномасштабної війни. З 24 лютого корінна одеситка не висловилась ні за, ні проти вторгнення росії на територію рідної країни. Знаменитість продовжує жити та працювати в рф, не відповідаючи на численні запитання користувачів мережі. Хоча мережею ходить чимало чуток про те, що Тодоренко “відчуває глибокий душевний біль” з приводу війни росії проти України, на публікаціях і фото в особистому блозі цього не видно.

В новому інтерв’ю для Анни Оліцької українська актриса Вікторія Варлей розповіла про останню розмову з Регіною Тодоренко. Раніше знаменитості були близькими подругами, а знайомі Регіна та Віка близько 10 років. Саме тому, зазначила Варлей, їй було цікаво дізнатись позицію подруги стосовно повномасштабної війни в Україні.

Вікторія Варлей розповіла про позицію Регіни Тодоренко стосовно війни
Вікторія Варлей розповіла про позицію Регіни Тодоренко стосовно війни

За словами української актриси, в неї з Тодоренко були настільки дружні та теплі стосунки, що вона завжди дозволяла гостити зірці в себе вдома у Києві, коли та навідувалась до України. Варлей зазначила, що через дружбу їй особливо цікаво було дізнатись, як Тодоренко ставиться до війни.

Саме тому Вікторія Варлей написала знаменитості повідомлення, проте Тодоренко проігнорувала СМС від подруги. Проте, доля завжди розставляє всі крапки над “і”, тому влітку вони випадково зустрілись у США.

Перше запитання, яке я поставила: “Як твої батьки? Де вони знаходяться і як вони?”

– зазначила в інтерв’ю Варлей.

Знаменитість розповіла, що Тодоренко їй повідомила місцеперебування своїх рідних. Вона зазначила, що батьки досі перебувають в Одесі й відмовляються виїжджати. Крім того, Вікторія Варлей запитала в подруги, як вона ставиться до повномасштабного нападу росії на суверенні території України.

Варлей розповіла про позицію Тодоренко
Варлей розповіла про позицію Тодоренко

Регіна Тодоренко зі сльозами на очах відповіла, що їй важко, оскільки її чоловік – росіянин. Проте, українська актриса зізналась, що не відчула жалю до колишньої колеги, оскільки вважає таку поведінку спробою виправдатись.

Це було виправдання

– підсумувала Варлей і додала, що бажає розплати кожному, хто замовчує страшну війну.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини