“Боюся, що треба їхати на передок”: Тарас Цимбалюк отримав повістку і розповів про свої переживання

Зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" розповів про те, що він вже отримав повістку до військомату. Чоловік поділився своїми думками та переживаннями стосовного цього.

Тарас Цимбалюк під час спілкування з Славою Дьоміним розповів, чи отримав повістку. Зірка серіалу “Спіймати Кайдаша” чесно зізнався, що так. Чоловік вже з’явився у військомат для проходження медогляду і тепер очікує та телефонний дзвінок.

Тарас Цимбалюк розповів про отримання повістки
Тарас Цимбалюк розповів про отримання повістки

За словами Цимбалюка, він не дуже в захваті від цього, бо до військових справ в нього не лежить душа. Він ніде не вчився на військового і в нього немає належного досвіду. Якби його могли чомусь навчити, або в нього вже були якісь навички, то Тарас почувався би значно впевненіше, ніж зараз. Як розповів актор, він не боїться йти в армію, йому боязко за те ,що одразу після служби доведеться їхати на передову, а він нічого не вміє.

“Я не боюсь армії, я боюсь того, що потрібно буде їхати на передок. Мені, який нічого не знає і не вміє”, – каже Тарас Цимбалюк.

Чоловік порівняв військову службу з акторством. Він пояснює це тим, що в кожній з цих сфер є свої професіонали. Якщо в кадрі під час зйомок він може провести не одну добу, то з армією йому нічого не відомо.

Тарас Цимбалюк поділився своїми емоціями після отримання повістки
Тарас Цимбалюк поділився своїми емоціями після отримання повістки

Все було б значно спокійніше, якби це проходило у декілька етапів. Спочатку повістка, далі час, щоб до цього підготуватися, після цього – відповідне навчання, а вже потім можна думати про те, щоб їхати у зону бойових дій. В таких неочікуваних умовах, як зараз, для цього такі новини як грім серед ясного неба.

“В таких розважених умовах мій мозок сприймав цю інформацію значно краще, а так почуває себе, наче вилили відро води на голову”, – додає чоловік.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини