“Театр поєднує”: 56-річна Ольга Сумська розповіла, як проводить час, знаходячись не вдома і без чоловіка

Ольга Сумська в свої 56 років дуже активна та займається багатьма речима. Вона любить виступати в театрі та показала своїм прихильникам, як проводить час далеко від дому.

Акторка Ольга Сумська не перестає виступати та грати в театрі, жінка дивує своїх прихильників неймовірним талантом на сцені і своїм приголомшливим молодим виглядом. Це попри те, що Ользі вже 56 років. Зараз зірка подорожує Україною в рамках свого спеціального туру, який опублікувала в соціальних мережах.

Також Ольга показала фото зі своїм чоловіком і привітала друга Івана з днем народження. Зірка була одягнена в біле плаття з червоним українським орнаментом, а її чоловік обрав для виходу в світ чорний образ з яскравим червоним піджаком.

Ольга Сумська показала, чим займається далеко від дому
Ольга Сумська показала, чим займається далеко від дому

Прихильники Ольги не перестають говорити їй, що вона дуже гарно виглядає і стежить за своїм зовнішнім виглядом. Як зізнається сама акторка, вона не робила ніяких ін’єкцій краси, тому виглядає природньо і так, як повинна виглядати кожна жінка – натурально. Вона доглядає за своєю шкірою завдяки косметичним засобам.

Акторка любить стильно одягатися, але зазвичай жінка з’являється на публіці в вишуканих сукнях та на підборах. Нещодавно Ольга показала прихильникам в Мережі свій новенький яскравий костюм жовтого кольору з голубими вставками на рукавах. Схожий патріотичний костюм був в її чоловіка Віталія. У нього на руці видніється Герб України і красується надпис “Сильна Україна” англійською мовою.

Ольга Сумська показала, чим займається далеко від дому
Ольга Сумська показала, чим займається далеко від дому

Образ був доповнений сірим спортивним взуттям, легким макіяжем та розпущеними легенькими локонами. З аксесуарів – годинник у чоловіка відомої акторки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини