Покупка за 3 мільйони гривень: Катерина Осадча похизувалась дорогим придбанням в Мережі

Катерина Осадча показала своїм прихильникам покупку вартістю три мільйони гривень. Як зізналась жінка, вона ще почуває себе доволі незвично після таких витрат.

Катерина Осадча поділилася з прихильниками новиною про дуже дорогу покупку. Зірка проєкту “Світське життя” показала, що придбала новенький автомобіль Jaguar прямісінько з салону. За словами зірки, з роками приходить усвідомлення, що потрібно пересідати на більш комфортний автомобіль.

Також Катерина показала, що автомобільна компанія надіслала їй листа з вітаннями і успішним вступом до їхньої сім’ї. Прихильники в коментарях під дописом також привітали зірку з такою дорогою покупкою, але не всі прихильники були в захваті від такого хизування в Мережі. Відомо, що зараз такий автомобіль коштує від 3,5 мільйонів гривень.

“Я зовсім не проти, що хтось може дозволити собі купувати такі дорогі авто, але до чого це хизування в Мережі? Повсюди бідність, не дуже класно бачити такі хизування”, – пишуть обурені прихильники.

Катерина Осадча купила дорогий автомобіль
Катерина Осадча купила дорогий автомобіль

Крім цього, Мережею почали ширитися чутки про те, що Катерина Осадча очікує на поповнення. Такі чутки почали ширитися після того, як її чоловік Юрій Горбунов випадково обмовився про те, що не витяток, що в їхній родині може бути невеличке поповнення. Також користувачі помітили, що Осадча носить об’ємні речі, які не виділяють її фігуру, хоча раніше вона носила не лише вільні речі.

Зірку підозрюють, що вона приховує свій округлий животик, який вже встигли побачити прихильники. Дівчина не стала лукавити і відповіла на одне з питань прихильників стосовного її положення. На запитання, чи вона вагітна, Катерина відповіла, що ні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини