“Що б не було”: Надя Дорофєєва заспівала нову пісню про стосунки, яку написав для неї Міша Кацурін

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін продовжують будувати свої стосунки і чоловік написав для Наді нову пісню про кохання зіркової пари на відстані.

Українська співачка Надя Дорофєєва представила нову пісню, яку написав для неї Міша Кацурін, з яким вона зустрічається вже майже рік. Крім Михайла, до створення пісні доєднався продюсер Іван Клименко. Надя співає про кохання на відстані, яке проживає багато людей в сьогоднішніх реаліях.

Пісня називається “Вотсап”. Це назва одноіменного додатку для обміну повідомленнями, яким зазвичай користуються українці. Текст пісні доволі ліричний. На початку пісні Надя співає про те, що не потрібно цілувати в губи, бо на очі одразу навертаються сльози через великий сум та печаль, що були весь час на душі. Вся пісня просочена романтикою та ніжними словами, в яких себе може знайти кожен українець, що сумує за коханою людиною.

Прихильникам дуже сподобалася ця пісня і вони написали багато приємних коментарів з цього приводу:

  • “Надя, дуже нереальна пісня, ви заспівали прекрасно. Пісня пробирає до глибини душі”,
  • “Серце ходить як дурне, пісня прекрасна”,
  • “Новий подих у творчості, яку ви творите. Неймовірно гарно та прекрасно, дякую за вашу творчість та натхнення”.

Також дівчина опублікувала новеньке фото, на якому вона позує зі своєю дитячою фотографією в руках. Дівчина на фото така ж усміхнена, щира і позитивна як Надя зараз, не дивлячись на складну ситуацію в країні. Прихильники зауважили, що Надя зовсім не змінилася і дуже схожа на себе з минулого. Єдина відмінність – Надя в дитинстві носила пряменький чубчик і волосся в неї було, звісно, не фарбоване. Також в зірки було на обличчі багато веснянок.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини