37-річна Злата Огнєвіч зізналась, чому на її пальці досі немає весільної обручки: “Просто ще не знайшла”

Відома українська співачка вперше назвала причину, через яку досі не одягла весільну обручку на безіменний палець правої руки. Виявляється, Злата Огнєвіч досі в пошуках вдалої каблучки

Свого часу Злата Огнєвіч була головною героїнею другого сезону реаліті-шоу “Холостяка”. У фіналі зірка віддала своє серце й кохання Андрієві Задворному, проте чоловік не оцінив щедрого подарунка знаменитості й через півтора місяця завершив стосунки. Хоча Злата Огнєвіч дуже важко переживала розрив з коханим, врешті співачці вдалось забути колишнього й продовжити щасливо жити.

Проте, за особистим життям відомої української співачки з захопленням спостерігали не лише під час телепроєкту, а й до та після. Зараз Злата Огнєвіч вперто мовчить про своє особисте життя, а на прямолінійні запитання не відповідає. Саме тому шанувальники обрали іншу стратегію – крадькома та обережно дізнатись, чому ж артистка досі не весільної обручки на пальці.

Злата Огнєвіч жартома відповіла на запитання шанувальників щодо свого особистого життя
Злата Огнєвіч жартома відповіла на запитання шанувальників щодо свого особистого життя

Так, нещодавно зірка вирішила влаштувати рубрику “запитання-відповідь” на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. У блозі Злати Огнєвіч її підписники ставили їй чимало цікавих запитань, втім найбільше зацікавила усіх, враховуючи артистку, цікавість щодо того, чому вона досі не “світить” обручкою на безіменному пальці.

Один з підписників зірки, питаючи про це артистку, зайшов здалеку – спершу пригадав, як нещодавно дивився відео за участі Злати Огнєвіч та лише після ненароком зауважив, що на пальцях зірки не було симпатичного весільного аксесуара.

На таке оригінальне запитання українська співачка знайшла оригінальну відповідь. Злата Огнєвіч жартома зауважила, що досі залишається в пошуках того самого… кільця. За словами відомої артистки, вона ще не знайшла красивої каблучки, гідної красуватись на її пальці. Втім, про те, чи вже вдалось їй знайти чоловіка своєї мрії, вона промовчала.

Ну просто я ще розмір свій не знайшла, не підібрала

– кумедно відповіла на запитання фаната Злата Огнєвіч.

Українська співачка пояснила, чому досі не носить обручку
Українська співачка пояснила, чому досі не носить обручку

Варто зазначити, що Злата Огнєвіч не належить до того типу знаменитостей, які полюбляють афішувати своє особисте життя та робити з цього привселюдні виступи. Схоже, що зірка керується гаслом “Щастя любить тишу”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини