Філіп Кіркоров тишком-нишком втік до США й розгулює з українською співачкою: розлютив усіх своїх прихильників

Скандально відомий російський співак втік до США заради прогулянки американським містечком разом з українською співачкою. Схоже, шанувальники артиста не можуть бути ще більш розлюченими

Відомий російський співак Філіп Кіркоров з самого початку повномасштабної війни в Україні почав дивувати громадськість своїми витівками. Спершу артист просто уникав незручних запитань шанувальників за кордоном та ігнорував будь-які спроби людей дізнатись, яку ж сторону підтримує артист. Схоже, мовчазну манеру Філіп Кіркоров копіював у своєї подруги Ані Лорак.

Проте, пізніше стала відома реальна позиція російського поп-музиканта. Влітку співак навідався у лікарні до ранених російських солдатів, аби їх підтримати. З цього моменту у житті Філіпа Кіркорова почалась ера активної підтримки повномасштабного вторгнення рф.

Філіп Кіркоров підтримав війну в Україні
Філіп Кіркоров підтримав війну в Україні

Попри свою максимально патріотичну позицію російський співак вирішив обманом покинути рідну країну заради відпочинку за кордоном. Схоже, введені Америкою санкції проти артиста, розпал повномасштабної війни та особливо радикальні позиції росіян щодо відвідування країн, які накладають на них заборони та засуджують дії ніяк не стосуються “поп-короля”.

Оскільки США наклала санкції на відомих росіян, які підтримують війну в Україні, багатьом стало цікаво, як все-таки співак зміг перетнути кордон Америки. Так, російські активісти впевнені, що зробити це було не так важко, як може здаватись.

Є тільки один варіант зробити це: за болгарським, а не за російським паспортом – там інша транскрипція імені, яка не збігається з транскрипцією в базі прикордонників

– зазначили в мережі.

Філіп Кіркоров покинув росію заради відпочинку в США
Філіп Кіркоров покинув росію заради відпочинку в США

Втім, зауважив адвокат відомого російського співака, Філіп Кіркоров зовсім не боїться відвідувати Америку. За словами юриста, навіть якщо санкції будуть накладені на співака в момент його перебування в “недружній”, як адвокат Кіркорова назвав США, країні, він все одно зможе її покинути.

Відомий російський співак не став приховувати того факту, що полетів до Америки. Так, знаменитість активно ділиться фотографіями з прогулянки, а на одному з фото шанувальники помітили артиста в компанії української співачки Анни Asti.

Філіп Кіркоров у США з Анною Asti
Філіп Кіркоров у США з Анною Asti

Навіть попри те, що дівчина давно відмовилась від своєї країни, фани все одно залишились розлюченими нахабністю співака.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини