“Хто знає, той знає”: нова пасія Володимира Остапчука розповіла, чому вони не афішують нові стосунки

Нова дівчина Володимила Остапчука журналістка Катерина Полтавська розповіла, чому вони з чоловіком приховують свої стосунки від громадськості.

Ні для кого не секрет, що новою обраницею Володимира Остапчука після розлучення з Христиною Горняк стала журналістка Катерина Полтавська. Пара почала будувати стосунки ще минулого року, але офіційно про свої стосунки вони не говорять. Прихильники пари спостерігають за однаковими фото з відпочинку чи проведення дозвілля, але спільних фото з невідомих причин ні Володимир, ні Катерина публікувати не поспішають.

Попри те, що всі й так знають, що пара будує стосунки, Катерина розповіла причину їхнього мовчання на публіку. Як говорить дівчина, вона не хоче про це говорити на кожному кроці та піаритися за рахунок імені свого зіркового бойфренда.

Обраниця Остапчука розповіла, чому вони приховують стосунки
Обраниця Остапчука розповіла, чому вони приховують стосунки

“Я не планую про це говорити, ми не приховуємо, хто знає, той знає. Я думаю, що люди цікавляться мною і без цього. Кохання потрібно берегти, тому ми не поспішаємо розповідати про наші стосунки”, – каже Катерина.

До слова, це перші серйозні стосунки дівчини, але вона вже готова до повноцінного створення сім’ї та хоче дітей. Як зізнається журналістка, вона хоче двох діток – хлопчика Тимофія і дівчинку Теону. Також вона говорить про те, що можна й завести третю дитину, якщо це не буде занадто складно для неї та її чоловіка.

“Я дотримуюсь такої думки через те, що в мене таке оточення. Я, сама по собі, дуже домашня, люблю сім’ю. Я не кажу про те, що я супер ідеальна домогосподиня і я нею стану, але для мене сім’я на першому місці і є дуже важливою”, – додає дівчина.

Чи дотримується Володимир такої позиції його коханої – поки невідомо.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини