“Це поширена проблема”: Микита Добринін розповів, чи зраджував він Даші Квітковій у стосунках

Даша Квіткова та Микита Добинін неочікувано для прихильників заявили про кризу у стосунках. Чоловік розповів, чи зраджував він своїй екс-коханій.

Прихильники Даши Квіткової та Микити Добриніна не можуть досі повірити в те, що зіркова пара переживає в своїх стосунках такі стресові події і знаходиться в стадії розлучення. Вже цілий місяць екс-подружжя не живе разом через свій розрив. Відомо, що Микита Добринін переїхав зі спільного будинку та живе зараз окремо, а Даша з сином залишилися жити там. Попри великий інтерес до подробиць про розрив, пара заявила, що не буде обговорювати це на загалі. Даша Квіткова дала Маші Єфросиніній екслюзивне інтерв’ю, в якому розповіла те, що хотіла донести до аудиторії.

Микита Добринін розповів, чи зраджував Даші Квітковій
Микита Добринін розповів, чи зраджував Даші Квітковій

Прихильники Микити не проґавили можливості і запитали в нього про зради з його сторони і чи міг би він підняти руку на свою дружину.

“Ні, я не зраджував. Я розумію, якщо про це часто пишуть та запитують, то це доволі поширена проблема. Мені шкода, що ви таке пережили та терпіли. Любіть і поважайте себе”, – написав Добринін.

Також чоловік написав, що підіймати руку на дівчину – це його найголовніше табу і він ніколи не зможе цього зробити, бо перестане поважати самого себе. Прихильники оцінили такі слова чоловіка та підтримали його.

Микита Добринін розповів правду про зради у стосунках
Микита Добринін розповів правду про зради у стосунках

Даша Квіткова розповіла, що вони розлучилися з Микитою через те, що перенаситилися одне одним. Ще до Нового року в пари почалися прболеми у стосунках, але вони вирішили відсвяткувати разом Новий рік і подарувати коштовні подарунки. Крім цього, Даша не заперечує, що вони з колишнім чоловіком можуть зійтися, але зараз в них тільки батьківські стосунки, які зосереджені на вихованні маленького сина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини