Цимбалюк зізнався, чому не планує йти на фронт після отримання повістки: “Що тоді буде, якщо всі підуть?”

Нещодавно відомому українському акторові прийшла повістка. Чоловік зізнався, що відзначився у військкоматі, проте йти на фронт не поспішає. Цимбалюк назвав причини

Відомий український актор Тарас Цимбалюк нещодавно зізнався, що отримав повістку до військкомату. Як належить, знаменитість навідався туди, проте на фронт їхати не поспішає. Раніше чоловік зізнавався, що йому дещо моторошно думати про “передок”, адже він не має зовсім ніяких навичок. Тепер зірка зрозуміліше пояснив, чому не рветься на фронт.

Так, останнім часом чимало користувачів мережі буквально “наїхали” на Тараса Цимбалюка через те, що чоловік призовного віку досі не на фронті. Ця тема серйозно зачепила актора, оскільки він вважає, що місце не кожного громадянина України чоловічої статі – саме на передовій.

Тарас Цимбалюк пояснив, чому він досі не на фронті
Тарас Цимбалюк пояснив, чому він досі не на фронті

У нещодавньому інтерв’ю для Григорія Решетніка відомий український актор зізнався, що він не має особливого бажання довго пояснювати “диванним критикам”, чому не всі чоловіки мусять бігти на фронт. Так, Тарас Цимбалюк заявив, що своєю медійністю може принести дещо більше користі, ніж, якщо буде перебувати на передовій.

Що буде тоді, якщо всі зараз підуть на передову і хто буде волонтерити, допомагати цим людям?

– зауважив Тарас Цимбалюк.

Знаменитість також пригадав момент, коли остаточно усвідомив, що робить саме те, що приносить максимальну користь. Тарас Цимбалюк зізнався, що завдяки організованому спільно з іншими акторами аукціону вони змогли зібрати близько 50 тисяч євро на допомогу.

Відомий український актор Тарас Цимбалюк розповів про своє волонтерство
Відомий український актор Тарас Цимбалюк розповів про своє волонтерство

Разом з тим, зізнався раніше український артист, він не проігнорував повістку. За словами Тараса Цимбалюка, документ прийшов всім чоловіком його віку, які були народжені в місті Корсунь – рідне місто зірки. Відомий український актор прийшов до військкомату, пройшов медичний огляд і був вільним. Поки що, розповідає знаменитість, від нього більше нічого не потребується.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини