“Парочка – Мартин та Одарочка”: Діма Коляденко прокоментував стосунки з Іриною Білик, ніжно обійнявши співачку

Одна з найобговорюваніших в українському шоубізнесі останній час активно натякала на возз'єднання. Діма Коляденко нарешті привідкрив завісу їхнього з Білик особистого життя

Свого часу Діма Коляденко та Ірина Білик буквально перевернули український шоубізнес догори дриґом. Зіркова любов була сильною і чуттєвою, а сварки лунали ще гучніше, аніж зізнання в коханні. Врешті-решт знаменитості розійшлись, але теплі почуття залишились – принаймні у відомого українського шоумена точно.

Зараз серця і Діми Коляденка, й Ірини Білик не зайняті, а в особистих блогах у соціальній мережі Інстаграм вони дедалі частіше натякають на своє ймовірне возз’єднання. Зокрема, український шоумен нерідко робить публікації з неоднозначним підтекстом, а Ірина Білик його підтримує. Наприклад, раніше відома співачка поділилась відео з Коляденком, на тлі якого грала пісня “Ми будемо разом”.

Діма Коляденко та Ірина Білик не припиняють натякати на своє возз'єднання
Діма Коляденко та Ірина Білик не припиняють натякати на своє возз’єднання

Цього разу відомий український шоумен, схоже, вирішив прокоментувати стосунки зі своєю колишньою коханою. Діма Коляденко поділився архівною фотографією, на якій ніжно обіймає Ірину Білик і описав взаємини зі своєю колегою. Так, відомий український шоумен додав в описі до фото: “Парочка – Мартин та Одарочка”.

На стильному архівному фото знаменитості позують у модному на той час одязі, а їхні обличчя прикрашають ніжні усмішки та задоволені очі. Хай там як зірки не сварились у минулому, можна з упевненістю сказати, що між ними панували сильні почуття. Саме тому, впевнена велика кількість шанувальників, варіант, що зіркова пара знову разом – цілком реальний.

Шанувальники підозрюють, що Ірина Білик і Діма Коляденко знову разом
Шанувальники підозрюють, що Ірина Білик і Діма Коляденко знову разом

Наразі залишається лише здогадуватись, чи дійсно відомий український шоумен і його колишня кохана поновили стосунки. Втім, останнім часом з боку зірок стає дедалі більше натяків на те, що вони дійсно знову разом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини