“Дякую за твоє кохання”: Леся Нікітюк на честь дня народження важливого серцю чоловіка поділилася почуттями

Леся Нікітюк привітала свого друга з днем народження, але, як завжди, в своїй манері та зі сміхом. Прихильники не одразу зрозуміли витівки дівчини.

Телеведуча Леся Нікітюк привітала свого колегу з днем народження та опублікувала серію кумедних знімків з чоловіком. Як виявилося, свій день народження святкував водій маршрутки, з яким вона їздить в рамках свого шоу “ЛеМаршрутка” по всій Україні. Глядачі знають чоловіка як Богдана Богдановича, але справжнє його ім’я Ігор Новинчук. Білявка написала чоловкові багато теплих та приємних слів і назвала його своєю підтрикою.

Леся Нікітюк привітала свого колегу з днем народження
Леся Нікітюк привітала свого колегу з днем народження

На фотографіях, що опублікувала Леся Іванівна видно, що чоловік аж ніяк не поступається зірковій білявці в почутті гумору. Дотепна парочка має в галереї своїх телефонів безліч цікавих та смішних кадрів, якими телеведуча залюбки поділилася зі своїми прихильниками. Крім цього, дівчина щиро подякувала Ігору на плідну співпрацю.

“З днем народження, дружбанчик, я тебе дуже люблю і поважаю. Ми з тобою багато всього відзняли та пройшли! Дякую тобі за кохання, за відданість роботі та дружбі не дивлячись ні на що”, – написала Леся.

Леся Нікітюк розсмішила кумедними фото

Також Леся написала, що чоловік жодного разу її не підвів та не поставив в незручне становище, за що вона йому неймовірно дякує. Ігор відреагував на такі привітання з щирістю та доволі символічним повідомленням. Чоловік впевнений, що такі кадри вони зможуть зробити в Луганську, Донецьку, Криму та багатьох інших містах.

“Слава Україні, слава ЗСУ”, – завершив Новинчук.

Прихильники Лесі та Ігора теж засипали чоловіка привітанням та приємними словами. Не пропустили вони повз свою увагу й жартівливі фото, які повеселили аудиторію.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини