“Не бійтеся зізнаватися”: Анна Богдан вперше після розлучення з Михайлом Заливако заговорила про кохання

Переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан вже встигла розлучитися з Михайлом Заливако, але вона довгий час мовчала про кохання. Дівчина з'явилася в Мережі зі словами про любов.

Нині відома блогерка Анна Богдан стала переможницею “Холостяка-11” з Михайлом Заливако. Однак, не дивлячись на те, що пара продовжила будувати стосунки після проєкту, кохання протривало недовго і вони розлучилися, але основної причини розриву пара досі не називає. Дівчина після розлучення не хотіла говорити про кохання, але нещодавно опублікувала пост з невеличким зверненням до прихильників.

“Любіть, цінуйте та бережіть один одного. Ніколи не бійтеся зізнаватися у своїх почуттях, я бажаю кожному знайти свою половинку”, – пише блогерка.

На фото дівчина позує в сірих штанах вільного крою та білосніжному топі. Макіяж зіркова красуня обрала вечірній, зробивши акцент на виразних очах та підкреслила губи тілесним кольором, а зачіска – розпущений пучок зі стирчащими локонами, що додають загадковості загальному образу. Користувачі Мережі не залишили без уваги її зовнішність та не стали мовчати:

  • “Хіба можна бути такою красунею? Ти богиня!”,
  • “Схожа на Єву Логнорію, дуже гарна”,
  • “Вітаємо з днем Закоханих! Вам теж хочеться побажати щастя у коханні”,
  • “Ви дуже ніжно та по-жіночному виглядаєте, вітаємо вас”.

Крім цього, Анна Богдан нещодавно похвалилася своїм зовнішнім виглядом. Дівчина помітно схудла і розкрила секрет свого перетворення. Для неї це виявилося зовсім не складним випробуванням. Анна зовсім відмовилась від солодкого і стала почувати себе значно краще. Блогерка вважає, що набагато краще мати змогу одягати на себе сукні маленького розміру та дивувати прихильників неймовірною фігурою.

Анна Богдан заговорила про кохання
Анна Богдан заговорила про кохання
14 днів з Анітою Луценко:  Меню+Спорт

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини