Настя Каменських на фоні чуток про розлучення вперше публічно звернулася до Потапа: “Молодець, Потапе”

Чутки про розлучення Потапа і Насті Каменських облетіло весь інтернет за декілька днів, але пара ніяк це не коментує. Настя вперше звернулась до Потапа з публічним зверненням.

Про пару Насті Каменських та Потапа часто говорять, що їхньому шлюбу прийшов кінець. Подружжя не з’являється разом на публіці, не показує фотографії зі спільного відпочинку і ще багато іншого. Попри це, ні Настя, ні її зіркових чоловік ніяк не коментує такі чутки, вони вирішили відмовчуватися. Не виняток, що не такий піар хід, щоб привернути до себе більшу увагу, але більшість прихильників сильно в цьому сумнівається.

Крім цього, почали говорити, що Настя завагітніла від Потапа, але про це дівчина не стала мовчати і повідомила всі хприхильників та хейтерів, що як тільки вона буде в цікавому положенні – вони дізнаються про це найпершими.

На день Закоханих Потап все ж привітав свою кохану з цим святом і присвятив їй цілий пост у соціальній мережі, але дружина ніяк не відреагувала на повідомлення. Натомість, Настя почала розвіювати чутки про розлучення і звернулася до Потапа. Справа в тому, що репер та продюсер випустив нову пісню “Волонтер”, в описі якої попросив підтримати своїми благодійними внесками батальйон “Добробат”.

Настя Каменських опублікувала пост, в якому підтримала свого чоловіка простою фразою, яку доповнила червоним серцем в кінці повідомлення.

“З прем’єрою, Потапе. Пісня про надзвичайно сильних і важливих людей в нашому житті – волонтерів”

Настя Каменських вперше звернулася до Потапа на фоні чуток про розлучення
Настя Каменських вперше звернулася до Потапа на фоні чуток про розлучення

Прихильники пари підтримали Настю і також вирішили привітати Потапа з прем’єрою:

  • “Молодець, Потапе, дуже крута пісня і кліп також”,
  • “Дуже класна пісня, мені подобається і я підтримую!”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини