“В мене не буде стосунків”: “МастерШеф” Євген Клопотенко зізнався, чому самотній – Огнєвіч не влаштовує

Видатний кулінар Євген Клопотенко розповів, чому він досі самотній і чому в нього немає сім'ї. Чоловік зізнався, що йому не до душі перебувати в одних тривалих стосунках.

Переможець 5 сезону “МастерШеф” Євген Клопотенко досі не має сім’ї та довготривалих стосунків. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала причини такого становища в одного з найголовніших холостяків країни.

Як говорить Клопотенко, йому не подобається перебувати довго в одних стосунках і він одразу попереджає своїх дівчат про таку позицію у стосунках. Йому не подобається будувати стосунки лише з одною дівчиною і зберігати вірність одній коханий він також не хоче. Євгену подобаються вільні стосунки, коли партнери можуть бути одне з одним, але це не заважає їм будувати стосунки ще з кимось.

Євген Клопотенко розповів, чому він досі самотній
Євген Клопотенко розповів, чому він досі самотній

Кулінар попереджає кожну дівчину про те, що він не хоче змушувати їх чогось очікувати, бо він буде постійно зайнятий, ходити по інтерв’ю і спілкуватися з іншими дівчатами. Якщо це когось не влаштовує, то вона йому не підходить. Якщо ж дівчина дотримується такої ж позиції як чоловік, то вони мають детально все обговорити.

“Вона мені розповідає про свої побажання, а я розповідаю, що я не буду з нею будувати стосунки і якщо її влаштовує, що я буду спілкуватися з іншими дівчатами – тоді все добре. Потім якщо я бачуся ще з якоюсь дівчиною, то кажу: “В мене вже є одна дівчина, якщо тобі таке підходить, то ми з тобою також будемо бачитись”, ну і так далі”, – розповідає Клопотенко.

Євген Клопотенко розповів, чому не має серйозних стосунків
Євген Клопотенко розповів, чому не має серйозних стосунків

Крім цього, Євген ділиться своїми думками про те, що йому подобається, що деякі дівчата навіть не цікавляться його сімейним становищем, але якщо питають, то він розповідає, що в нього є дві дівчини. Тому, на думку кулінара, він нікому не зраджує і почуває себе прекрасно.

Таке ставлення до стосунків він пояснює тим, що йому не подобається проводити багато часу з однією дівчиною, не подобається кожного дня бачити одну й ту саму, бо йому стає не цікаво.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини