“Домовився про побачення”: Алекс Топольський на Балі знайшов собі нову пасію, з якою опублікував фото

Головний герой крайнього випуску "Холостяк" Алекс Топольський опублікував романтичну фотографію з новою дівчиною під час відпочинку на Балі.

Головний герой проєкту “Холостяк” Алекс Топольський після закінчення проєкту розповів про свої нові стосунки. Як виявилося, День святого Валентина хлопець провів не сам, а в компанії нової дівчини. Пара влаштувала собі романтичний сніданок під час відпочинку на Балі.

За словами екс-холостяка, він зараз знаходиться на мальовничому острові через роботу, але це не заважає йому будувати нові стосунки. З новою обраницею вони домовились ще у святковий день влаштувати побачення в одному з ресторанів, але нічого не вийшло. Парі завадили зустрітися погодні умови. На Балі піднявся сильний ураган, через який проблематично було навіть викликати таксі.

“Ми зустрілися зранку та відсвяткували наш День святого Валентина гарячим лате та круасанами”, – розповів Топольський.

Алекс Топольський показав свою нову обраницю
Алекс Топольський показав свою нову обраницю

На фото дівчина тримає його за руку, але обличчя її він не показує та ім’я не називає. Схоже, поки хоче тримати стосунки у секреті.

Перед цим фіналістка проєкту Саша Мудра розповідала, що після закічення проєкту чоловік дзвонив до неї та пропонував приїхати до нього на Балі, але дівчина лише посміялася з цієї пропозиції та відмовилася робити такий крок для того, щоб зустрітися. Зараз дівчина живе в Америці, де зустріла нового чоловіка, з яким в неї все добре.

“Алекс сказав мені, що я не буду з ним щаслива і він дає нашим стосункам лише 2 місяці. На моє питання: “А з ким же я буду щаслива, з тобою?”, він запропонував прилетіли на Балі та перевірити це. Ага, я вже все кидаю та біжу дитись найближчі квитки”, – розповідає Мудра.

Олександра Мудра розповіла, що їй писав Алекс Топольський після проєкту
Олександра Мудра розповіла, що їй писав Алекс Топольський після проєкту

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини