Злата Огнєвіч і Ксенія Мішина відповіли на критику стосовно відпочинку під час війни: “Робіть внесок в країну”

"Холостячки" Ксенія Мішина та Злата Огнєвіч активно відпочивають за кордоном під час подій в Україні. Прихильники обурені такою поведінкою, але дівчата знайшли, що відповісти.

Головні зіркові “Холостячки” країни Злата Огнєвіч та Ксенія Мішина мають можливість подорожувати та відпочивати за кордрном в будь-яку пору року. Не стало винятком й повномасштабне вторнення. Дівчата так само подорожують та розповідають про свої поїздки у соціальних мережах, але замість похвали та позитиву від прихильників, вони отримують непогану порцію негативу.

Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, як на таку критику реагують самі дівчата. І Ксенія, і Злата звернулися до хейтерів у соціальних мережах з доволі зрозумілими повідомленнями.

Злата Огнєвіч відреагувала на критику про відпочинок
Злата Огнєвіч відреагувала на критику про відпочинок

Злата Огнєвіч під час відпочинку та виступів у Варшаві розповіла своє ставлення до відпочинку та інших розваг в реаліях сьогодення. Вона розмовляла зі своєю подругою про те, що зараз всі не живуть, а існують. Існують до тих пір, поки Україна не стане переможцем в цій довгій боротьбі за свободу. На її думку, зараз навіть звичайна кава стала символом дорікань, мовляв, поки на війні помирають наші хлопці та дівчата, в тилу люди спокійно п’ють каву і це не правильно.

“Кава не може бути символом дорікань, як і інші послуги. Я вдячна всім, хто це розуміє. Якщо ми будемо просто очікувати – це ні на що не вплине, тому зробіть свій вклад в країну та нашу перемогу”, – каже співачка.

Ксенія Мішина, в свою чергу, не стала писати величезний пост зі своїми роздумами. Акторка обійшлася коротенькою фразою:

“Це я з сумом дивлюся на деяких коментаторів, розуміючи, що війна не лише в країні, але й в їхніх головах…”

Ксенія Мішина відповіла своїм хейтерам
Ксенія Мішина відповіла своїм хейтерам

Справа в тому, що дівчина разом із сином тривалий час була в Ніцці і отримала там пропозицію від місцевого фотографа зробити спільну зйомку біля моря. Після цього вона побувала в Бельгії та Франції і отримала сильну дозу хейту у свій бік.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини