Анатолій Анатоліч розповів, що в нього спільного з Козловським та Позитивом: “Я безробітний”

Відомий телеведучий Анатолій Анатоліч розповів всю правду про свій заробіток в умовах повномасштабного вторгення. Не все так солодко, як здається.

Український телеведучий Анатолій Анатоліч, як і більшість зірок українського шоу-бізнесу втратив більшу частину свого заробітку. Чоловік зізнався, як він живе в реаліях сьогодення без роботи та стабільного заробітку. Телеведучий розповів, що всі кошти, які в нього є, він віддає на забезпечення своєї родини, щоб діти могли отримати якісну освіту.

“Є фінансові пробеми, але нічого страшного. Я скільки концертів провів за цей час, жодної копійки не отримав собі в кишеню. Якщо на аукціоні напродаємо на 100 тисяч і тобі дають одну тисячу – ні, навіть цього не буває. Мої заробітки за останні місяці дорівнюють нулю. Я отримав лише 5-10% від свого звичайного заробітку за рекламу”, – розповідає Анатоліч.

Анатолій Анатоліч розповів про проблеми з фінансами
Анатолій Анатоліч розповів про проблеми з фінансами

Також чоловік порівняв себе з Позитивом та Віталієм Козловським, які за пів року виступів та концертів теж нічого не заробили. Чоловік жартує, що в нього десь лежить трудова книжка і він піде влаштовуватись на якусь роботу, щоб заробляти гроші для сім’ї.

Даніель Салем, який спілкувався з телеведучим, повністю підтримав його і розповів, що зараз живе лише за зарплатню Збройних Сил України. Для тих, хто не знає, Салем з початком повномасштабного вторгнення поповнив лави захисників України і більшість свого часу проводить саме з військовими, допомагаючи наблизити перемогу України у цій неспрведливій війні.

Анатолій Анатоліч розповів, чим заробляє на життя
Анатолій Анатоліч розповів, чим заробляє на життя

Даніель не бере зараз гроші за рекламу у соціальних мережах, а робить все безкоштновно. Попри це, він не жаліється на життя і знає, що скоро в нашій країні все буде добре і повернеться до звичного життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини