56-річна Ольга Сумська розкрила секрет своєї молодості: “Моя улюблена косметична процедура”

Ольга Сумська в 56 років слідкує за шкірою обличчя та загальним станом свого тіла, щоб виглядати бездоганно. В неї дуже добре виходить, адже акторці неможливо дати 56 років на вигляд.

Ольга Сумська  – українська акторка теарту та кіно, яка в свої 56 років доволі гарно та молодо виглядає. У своїх соцільних мережах зірка часто публікує нові фото та подробиці зі свого особистого життя, а також відвічування різноманітних процедур краси. Цього разу Сумська показала користувачам Мережі, яка процедура допомагає їй тримати себе в тонусі та молодо виглядати без усіляких ін’єкцій.

Ольга Сумська розповіла, як омолоджується
Ольга Сумська розповіла, як омолоджується

Процедура називається “Glow Solution”, за допомоги якої можна з легкістю позбутися від небажаних зморшок. Така процедура значно краща, ніж постійно робити болючі уколи собі в обличчя і не завжди такі процедури можуть закінчитись успіхом. А от з такою косметичною магією можна й справді непогано омолоджитися і Ольга Сумська показує результати на собі до та після процедури.

Крім такого професійного догляду за своєю шкірою, жінка не забуває про домашню рутину, що стосується вмивання шкіри. В арсеналі акторки є пілінг для шкіри, якісне вмивання, креми, масочки та спеціальний масажер для обличчя, який допомагає зберігати молодість та красу ще дуже довго. Також акторка робить одну популярну процедуру з прикладанням гарячого та холодного рушника по черзі до шкіри обличчя.

Ольга Сумська розкрила секрети молодості
Ольга Сумська розкрила секрети молодості

Всі ці процеси Сумська закріплює спортивними вправами та правильним харчуванням, бо знає – неможливо доглядати за шкірою обличчя, але забувати про власну фігуру. Догляд за собою повинен відбуватися в комплексі і навіть чоловік Сумської не втрачає можливості нагадати жінці про догляд за собою або відвідини спортивного тренування.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини