“На генному рівні не можу бути самотня”: Аліна Гросу зізналась, що знайшла кохання після розриву з Полянським

Українська співачка Аліна Гросу зізналась, що перебуває у стосунках. Після розставання з колишнім бойфрендом Романом Полянським зірка не змогла довго залишатись одна

Відома українська співачка Аліна Гросу – не лише талановита артистка, а й справжня красуня. Не дивно, що зірка користується підвищеною увагою від чоловіків, адже поєднання цікавої особистості, ніжності, харизми й привабливості роблять свою справу – знаменитість буквально приковує до себе погляди.

Оскільки раніше знаменитість розповідала шанувальникам, що вона розійшлась зі своїм колишнім коханим Романом Полянським. Втім, виявляється, що зараз знаменитість перебуває у стосунках. Про це вона жартівливим способом повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Аліна Гросу зізналась, що зустрічається з бойфрендом
Аліна Гросу зізналась, що зустрічається з бойфрендом

У відповідь на запитання фанатів Аліна Гросу апелювала до астрології. Зірка зауважила, що вона ну ніяк не витримує довгої самотності. Найімовірніше, знаменитість таки серйозно натякнула, що її серце – зайняте.

Я ж Близнюки [за знаком зодіаку – прим. ред.]. І так зійшлись зірки, що я просто на генному рівні не можу бути самотня, ну в жодному разі

– з гумором відповіла на запитання шанувальників зірка.

Аліна Гросу довго зустрічалась з Романом Полянським
Аліна Гросу довго зустрічалась з Романом Полянським

Нагадаємо, що понад три роки відома українська співачка Аліна Гросу зустрічалась з російським актором Романом Полянським. Пара познайомилась 2019 року на знімальному майданчику. Зі своїм вже колишнім бойфрендом українська співачка почувалась впевненою та щасливою – це було видно з зовнішнього вигляду та постійної усмішки на обличчі Аліни Гросу.

На початку лютого 2022 року колишня зіркова пара відсвяткувала три роки разом. Втім, пізніше шанувальники почали підозрювати, що між Аліною Гросу та Романом Полянським пробігла кішка. Знаменитості припинили з’являтись разом у публічному просторі. Пізніше підписники запитали в української співачки, чи разом вони. Зірка зізналась, що вони з Полянським розійшлись.

Аліна Гросу розсталась з Романом Полянським під час повномасштабної війни
Аліна Гросу розсталась з Романом Полянським під час повномасштабної війни

Наразі невідомо, чому насправді колишні закохані завершили свої стосунки. Втім, багато шанувальників впевнені, що причиною стали розбіжності політичних поглядів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини