Що приховує про себе донька Ольги Сумської Тоня Паперна: чому не повертається в Україну і живе з росіянином

Донька Ольги Сумської Антоніна Паперна з початком повномасштабного вторгнення продовжує жити в росії і не планує повертатися в Україну - в чому причина?

Старша донька Ольги Сумської Тоня Паперна вже не перший рік живе в росії і будує стосунки з чоловіком-росіянином, якому народила двох дітей. Як каже сама Сумська, її донька знаходиться в режимі “страшного терору” і в зв’язку з цим не може ніяк говорити про пітримку України.

Також акторка зізналася, що їй починають писати різні фрази стосовно Тоні Паперної, щоб та відмовилась від своєї рідної доньки. Крім прихильників, такими словами розкидається ще й Ігор Кондратюк, але Ольга говорить, що не розуміє, як можна бажати такого по відношенню до своєї рідної доньки.

“Коли мені пишуть поради на кшталт того, що я маю зректися своїх дітей, я навіть думати про це не хочу. Як взагалі можна до такого додуматися?”, – дивується Ольга Сумська.

Чому донька Сумської не повертається в Україну
Чому донька Сумської не повертається в Україну

Насправді, Ольга Сумська часто спілкується зі своєю донькою Тонею. Дівчина слідкує за новинами на українських телеграм-каналах, але сама Паперна не може нічого сказати в соціальних мережах через те, що це може закінчитись не дуже добре для неї та її сім’ї. Крім цього, Паперна не може покинути росію, бо в неї є двоє малих дітей – донька Єва, якій 5 років і син Данило, якому 2 роки.

“Всі ті українці, які перебувають на території росії вкурсі всіх тих страшних подій, що відбуваються зараз. Крок вліво, крок вправо і все. Там вже як Північна Корея, навіть гірше”, – додає акторка.

Ольга Сумська дуже переймається, бо не знає, як вона буде жити далі. Жінка сильно переймається за життя та здоров’я своєї доньки та онуків, тому не може бути впевнена в тому, що в них й далі все буде добре.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини