“Люблю гроші”: ексфаворитка Топольського Мудра зізналась, заради чого зустрічається з американцем-мільйонером

Фіналістка популярного реаліті-шоу про кохання Холостяк-12 Саша Мудра прокоментувала свої стосунки з бойфрендом з США. Дівчина зізналась, чому насправді почала з ним зустрічатись

У новому сезоні популярного телепроєкту про кохання Холостяк-12 виграла Катерина Лозовицька. Втім, після розставання з нею Алекс Топольський, головний герой шоу, зізнався, що думав про Сашу Мудру, фіналістку реаліті. Саша, своєю чергою, після завершення знімання проєкту знайшла бойфренда.

Зустрічатись з новим хлопцем дівчина почала ще у Києві, втім після 24 лютого її обранець повернувся в рідну країну, США, й пізніше допоміг Саші Мудрій виїхати з України. Сьогодні учасниця Холостяка-12 живе у Нью-Йорку, де коханий винаймає їй квартиру за 8 тисяч доларів у місяць.

Саша Мудра зізналась, чи кохає свого нового бойфренда
Саша Мудра зізналась, чи кохає свого нового бойфренда

У новому інтерв’ю для Аліни Доротюк дівчина зізналась, чи відчуває сильні почуття до свого нового бойфренда. За словами дівчини, вона не може сказати, що кохання в її стосунках повністю відсутнє, проте почуттів у суворо класичному розумінні цього поняття в неї також немає.

Саша Мудра зізналась, що закохалась в те, як її бойфренд до неї ставиться, як вона поруч з ним відчуває себе у повній безпеці. Крім того, зізналась дівчина, досвід стосунків, який у неї був раніше, коли її буквально трусило при одному погляді на людину, не є здоровим.

Саша Мудра розповіла про своє ставлення до грошей
Саша Мудра розповіла про своє ставлення до грошей

У відповідь на запитання ведучої, чи є її новий бойфренд мільйонером, дівчина відповіла ствердженням.

Крім того, знаменитість розповіла про своє ставлення до грошей. Так, за словами Саші Мудрої, вона любить гроші й не соромиться цього, адже вважає, що матеріальне має потужну енергію. Дівчина зауважила, що вона цінує інтелект у чоловікові, але гроші – теж доволі важлива складова.

Фаворитка Алекса Топольського розповіла, що працює з афірмаціями, в яких посилає всесвіту меседжі, які мусять залучити забезпеченість у її життя.

Проговорюю, що люблю гроші, а гроші люблять мене. Вони приходять в моє життя, я в їхнє. В цьому нічого поганого нема

– прокоментувала Мудра.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини