“Лишила можливості бачитися”: Андрій Джеджула звернувся до своєї доньки на честь її дня народження

Український ведучий та шоумен Андрій Джеджула в соціальних мережах звернувся до своєї вже 2-річної донечки Аделіни на честь її дня народження.

Андрій Джеджула розповів, що через війну вони розділилися, але він не втрачає надії побачити її найближчим часом. На честь своєї маленької дівчинки Андрій присвятий їй цілий пост у соціальних мережах.

Як пише шоумен в дописі, українці повинні боротися за право на вільне та незалежне існування, але крім боротьби за волю, Андрій бореться за право якомога швидше зустрітися з малечею. Також чоловік зазначив, що після темряви завжди наступає світло для кожного, хто не опускає руки та продовжує боротися. Саме тому Андрій впевнений, що вже зовсім скоро він зможе обійняти свою Аделіну.

Андрій Джеджула звернувся до своєї доньки на честь дня народження
Андрій Джеджула звернувся до своєї доньки на честь дня народження

Як виялося, Джеджула вже 7 місяців не бачився зі своєю донькою, тому всі привітання він написав саме в соціальній мережі, щоб його прихильники також знали, що його донька святкує свій день народження в такий не простий для України період.

Побажання для дівчинки були досить простими, але мали свій сенс. Андрій написав, що зараз цілий світ для маленької Аделіни відкритий та по-дитячому цікавий, тому він хоче, щоб вона насоджувалась цим життям і нічого не змогло змінити чистоту її намірів та якось повпливати на душевний стан.

Звісно, не обійшлося без побажання про щастя, місце здоров’я, розум та відвертість. Чоловік пообіцяв любити її до самого кінця, що б там не було.

“Моя Аделя, я люблю тебе від твого першого подиху і буду любити до останнього свого”, – завершує звернення шоумен.

До слова, чоловік розповідав, що його колишня дружина перешкоджає Андрію спілкуватися з маленькою донькою. Як складеться їхнє спілкування після війни – залишається лише очікувати на нові подробиці.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини