Не дає передихнути Борисюку: Ольга Сумська засвітилася з колишнім чоловіком Паперним, якого кохала в молодості

Українська акторка театру на кіно вже давно будує стосунки з Віталієм Борисюком, але ці стосунки не завадили жінці зустрітися зі своїм колишнім.

Ольга Сумська будувала стосунки з колишнім чоловіком Євгеном Паперним досить тривалий час, поки в її житті не з’явився Віталій Борисюк. В ті часи Ольга почала крутити роман з Борисюком за спиною свого чоловіка, який випадково про все дізнався.

Паперний знайшов фото Борисюка в сумочці, а Сумська вирішила чесно розповісти, що відбувається. Як зізнається акторка, вона не шкодує про це тому, що почуває себе надзвичайно щасливою жінкою і зробила все правильно.

Однак, таке кохання з Віталієм Борисюком не завадило Сумській зустрітися з колишнім. Як стало відомо, жінка разом з Євгеном Паперним виступала 26 лютого у Вінниці. На честь цього вона опублікувала фрагмент зі спільної прогулянки з екс-чоловіком.

Ольга Сумська зустрілася з колишнім чоловіком Євгеном Паперним
Ольга Сумська зустрілася з колишнім чоловіком Євгеном Паперним

Крім колишнього подружжя, одну з ролей у виставі грає Віталій Борисюк. Чарівне тріо зібралося в одній п’єсі. До слова, картина, яку ставили актори називається “Боїнг-боїнг” і вона ввійшла до “Книги рекордів Гіннеса” як вистава, що була зіграна в 60-ти країнах світу. Це справді фантастичне видовище і якщо є така можливість – варто зазирнути хоч краєм ока та цю неймовірну виставу та насолодитися акторською грою наших українських зірок.

За словами глядачів, в залі з перших хвилин створюється атмосфера польоту в літаку навіть для тих, хто жодного разу не літав. Актори на стільки професійно вживаються в роль, що від перегляду неможливо відірватися, навіть, якщо дуже потрібно! В цій картині є все: драма, сміх, жбурляння стільцями, ціла купа емоцій та нових вражень, а головне – море пристрасті, яка не залишить вас байдужими.

Фрагмент вистави Боїнг-боїнг
Фрагмент вистави Боїнг-боїнг

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини