Українські зірки-чоловіки, які отримали повістку при житті та посмертно: Цимбалюк, Мірошниченко, Левицький

Деякі зірки українського шоу-бізнесу отримали повістку в армію, але одного з чоловіків вже багато років навіть немає в живих. Як трапилося, що повістка прийшла тому, хто її навіть в руки не візьме?

Владіслав Левицький

Справжнє ім’я чоловіка – Василь. Саме на його ім’я прийшла повістка, але справа в тому, що чоловік 8 років тому загинув в автомобільній аварії. Як це могло трапитися, що покійний вже тривалий час чоловік отримує повістку – вже з’ясовують. Василь був дуже хорошим другом Кузьми Скрябіна.

Його життя обірвалося в дуже ранньому віці, чоловікові було лише 30 років, але він встиг полюбитися публіці за свою участь у проєкті “Караоке на Майдані” та “Шанс”.

Тарас Цимбалюк

Цимбалюк зізнався, чому досі не на фронті
Цимбалюк зізнався, чому досі не на фронті

Відомий актор та зірка серіалу “Спіймати Кайдаша” Тарас Цимбалюк після отримання повістки заявив, що він не боїться йти в армію, але йому лячно “йти на передок”. Чоловік запевняє, що в тилу від нього буде значно більше користі, ніж на війні. Крім цього, актор додав, що він робить велику роботу тут, в тилу, тому нехай диванні критики заспокояться та перестануть вирішувати кому та що робити правильно і хай краще дивляться за собою.

Тимур Мірошниченко

Тимур Мірошниченко розповів, що отримав повістку
Тимур Мірошниченко розповів, що отримав повістку

Телеведучий на повістку відреагував спокійно. Як каже Тимур, він вже давно став на облік у військоматі і вважає війну певним механізмом, який не буде працювати без певних частинок. Зараз в Тимура є велика можливість допомагати Україні в тилу, волонтерити та надавати розголосу через свою медійність. Якщо доведеться йти в армію – Мірошниченко не бачить в цьому якоїсь проблеми.

Відомо, що саме Тимур Мірошниченко стане коментаторським голосом на “Євробаченні-2023″року. Перед цим його колега Володимир Остапчук вимагав, щоб Тимура випустили на сцену, адже Велика Британія повідомляла, що вони влаштують українську вечірку, а в підсумку на сцені буде лише одна Юлія Саніна від України.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини