Ольга Сумська залишила слід в серці колишнього чоловіка: Євген Паперний завжди поруч, поки немає Борисюка

Відома українська актриса вирушила у гастролі зі своїм колишнім чоловіком Євгеном Паперним. Тим часом коханий Віталій Борисюк свою дружину не супроводжує

Попри повномасштабну війну в Україні театр не зупиняється працювати. Відома українська актриса Ольга Сумська разом зі своїми колегами по цеху вирушила у подорож Україною. Нещодавно зірки відвідали українське місто Харків, де показали свою виставу. До слова, у гастролі Сумська вирушила разом зі своїм першим чоловіком.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість опублікувала фотографії, які були зроблені за лаштунками театральної вистави. Нагадаємо, що нещодавно Ольга Сумська та її колеги приїхали з виступами у Харків. До речі, до початку вистави українська актриса прогулялась сьогодні сірим і пустим містом.

Ольга Сумська показала кадри з гастролей
Ольга Сумська показала кадри з гастролей

Варто зазначити, що на опублікованих відомою українською актрисою фотографіях вона та її колеги виглядають дійсно щасливими. У такі важкі часи важливо мати в житті речі, які дають сили та надихають. Для Ольги Сумської такою виявилась улюблена робота – саме творчість допомагає знаменитості з усім впоратись.

До слова, Євген Паперний, перший чоловік Ольги Сумської гастролює з командою акторів у ролі художнього керівника. Про це на особистій сторінці повідомила безпосередньо представниця іменитого українського роду акторів.

Ольга Сумська показала кадри з гастролей зі своїм колишнім чоловіком
Ольга Сумська показала кадри з гастролей зі своїм колишнім чоловіком

Відома українська актриса зустріла свого чоловіка ще на початку власної кар’єри. Ольга Сумська зізналась, що лише поглянувши на майбутнього колишнього чоловіка, вона вже зрозуміла, що їм судилось бути разом. Втім, довго шлюб не протримався – вже через чотири роки після весілля зіркова пара розійшлась.

У союзі на світ з’явилась старша донька Ольги Сумської Антоніна Паперна, яка сьогодні живе та виховує дітей у росії.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини