“Мені здалося, що закохався”: зірка 1+1 Єгор Гордєєв прокоментував особисте життя – полюбив Нелю Шовкопляс?

Відомий український телеведучий прокоментував своє особисте життя. Єгор Гордєєв зізнався, що в один момент йому здалось, ніби він закохується. Що відбувається на романтичному фронті зірки зараз?

Єгор Гордєєв став першим українським телеведучим, який вийшов в ефір телебачення 24 лютого 2022 року. Саме від нього мільйони громадян дізнались про те, що почалась повномасштабна війна. Рік потому знаменитість продовжує працювати на телеканалі “1+1”, а разом з тим – подорожує Україною й займається благодійністю та волонтерством.

У нещодавньому інтерв’ю для медіа “Факти” Єгор Гордєєв розповів про зміни у своєму житті. Зокрема, відомий телеведучий зізнався, що за останній рік йому здалось, ніби він почав закохуватись. Більше про особисте життя читайте далі у матеріалі “Добрі новини”.

Єгор Гордєєв прокоментував особисте життя у новому інтерв'ю
Єгор Гордєєв прокоментував особисте життя у новому інтерв’ю

Так, відомий український телеведучий зауважив, що зараз не може навіть пригадати, яким він був рік тому. З 24 лютого 2022 року докорінно змінилось життя кожного громадянина України, Єгор Гордєєв не став виключенням. Ведучий зауважив, що особливих змін зазнав його побут. Тепер знаменитість часто подорожує та їздить у відрядження.

Не зміг Єгор Гордєєв не прокоментувати своє особисте життя. Так, український ведучий досі залишається неодруженим, а тому шанувальники активно цікавляться тим, чи не з’явилась у його житті кохана жінка. Втім, зазначив знаменитість в останньому інтерв’ю, він поки все ще самотній.

Український телеведучий зазначив, що він, як і більшість українців, важко розуміє свої почуття, адже емоційний стан не є стабільним через постійний стрес. Втім, додав Гордєєв, його психіка адаптована до того, аби швидко переживати всі ситуації.

За останній рік я не закохався, але був такий “сильний спалах”. Мені здалося що закохався

– прокоментував Єгор Гордєєв у новому інтерв’ю.

Єгора Гордєєва підозрювали в романі з його колегою та напарницею Нелею Шовкопляс
Єгора Гордєєва підозрювали в романі з його колегою та напарницею Нелею Шовкопляс

Нагадаємо, що відомому українському телеведучому приписували роман з його колегою й напарницею Нелею Шовкопляс. Зірковий екранний дует проводить разом дуже багато часу, тому чимало шанувальників вважають, що вони можуть таємно будувати стосунки. Можна припустити, що після останнього інтерв’ю Єгора Гордєєва, частина фанатів ще більше почне “зводити” ведучого з Нелею Шовкопляс.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини