“Я переживав, що може бути обтяжуючим”: Святослав Вакарчук з розповів, як це – вперше стати батьком у 46 років

Відомий український музикант і фронтмен популярного рок-гурту "Океан Ельзи" вперше став батьком у 46 років. У новому інтерв'ю знаменитість розповів про тонкощі свого батьківства

Нещодавно відомий український музикант дав інтерв’ю для видання NV. У коментарі для преси Святослав Вакарчук розповів, зокрема, про своє батьківство та те, як діти змінили його життя. Знаменитість зізнався, що зараз йому рідко вдається побачити своїх рідних. Втім, продовжив музикант, його мотивує навіть одна думка про те, що в нього є діти.

Артист зауважив, що спершу йому здавалось, що мати дітей під час війни – це важко. Ба більш, знаменитість зізнався, що він навіть переживав та побоювався. Втім, підкреслив Святослав Вакарчук, діти не стали “тягарем” після 24 лютого 2022 року, а навпаки – рідні люди допомагають йому впоратись з усіма труднощами.

Святослав Вакарчук прокоментував своє батьківство
Святослав Вакарчук прокоментував своє батьківство

Крім того, артист прокоментував і те, як на нього вплинуло батьківство. Святослав Вакарчук зауважив, що насправді він ніяк не змінився після того, як став батьком. Проте, додав артист, в його житті з’явився ще один вимір, яскрава фарба та найважливіша сторінка. Знаменитість наголосив, що народження дітей його не змінило, але додало плюсів до буття.

Це дає шалену мотивацію. Я переживав, що це може бути обтяжуючим фактором під час війни, але це навпаки — допомагає

– прокоментував відомий український артист Святослав Вакарчук.

Фронтмен популярного українського гурту розповів про своїх дітей
Фронтмен популярного українського гурту розповів про своїх дітей

Святослав Вакарчук зазначив, що він був би дуже щасливий бачити дітей частіше, але наразі не може собі цього дозволити. Так, артист сьогодні зосереджується на допомозі українцям заради майбутнього своїх дітей. Фронтмен “Океану Ельзи” зазначив, що робить усе можливе, аби в майбутньому його діти не знали слова “війна”, а синові, якому зараз рік і вісім місяців, не довелось воювати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини