Олена Кравець зізналася, чи повернеться в “Квартал” після того, як пішла з шоу: “Сподіваюсь, вони не ображені”

Відома гумористка та телеведуча Олена Кравець розповіла своїм прихильникам, чи повернеться вона до зйомок у славнозвісному "Кварталі-95", який приніс їй славу.

Олена Кравець з нещодавніх пір стала телеведучою програми “Тихий вечір” та телеканалі “ДОМ”. До акторки приходять різні гості для того, щоб поговорити з Оленою на різні теми. серед гостей вже були військові, актори, зірки українського шоу-бізнесу, політики та багато інших. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, чи збирається телеведуча повертатися на “Квартал-95”.

Акторка покинула “Квартал” після 25-річної роботи у проєкті через те, що вона зрозуміла, що їй хочеться йти далі. Вона зазначає, що в неї немає межі вдячності цим людям, з якими вона працювала і вони зберегли теплі стосунки. Олена сподівається, що їхні стосунки не зміняться навіть попри те, що вони почали рідше спілкуватися.

“Я дуже сподіваюсь, що вони не ображені”, – каже телеведуча.

Олена Кравець зізналася, чи повернеться на Квартал-95
Олена Кравець зізналася, чи повернеться на Квартал-95

Зйомки у новому проєкті допомогли їй відновитися та краще почувати себе. Декілька років акторка хворіла на кропив’янку і нова хвиля цієї хвороби почалася з початком повномасштабного вторгення. Після довгого перебування не в Києві, у вересні Олена повернулася додому і почала заново будувати своє життя.

Попри такі зміни у житті, в Олени почалися проблеми у стосунках, які вони з чоловіком хотіли вирішити якомога швидше. Кожен з них зробив дуже велику внутрішню роботу над собою і в пари вистачило поваги та розуміння один до одного щоб зрозуміти, що їм потрібно від спільного життя навіть після 20 років шлюбу. Олена розповіла, що раніше вони знецінювали почуття одне одного, але з новими обставинами пара домовилася говорити про те, хто що відчуває і кому що не подобається.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини