Тоня Паперна засвітилась на прем’єрі в москві: донька Сумської позує перед камерами та посміхається

Ще зовсім нещодавно Ольга Сумська бідкалася, що її донька не може покинути росію і їй дуже страшно, як Тоня Паперна з'явилася на червоній доріжці в москві з посмішкою на обличчі.

Багато питань було до Ольги Сумської стосовно її старшої доньки Тоні Паперної, яка продовжує мовчати про війну в Україні і не збирається повертатися на Батьківщину. Сама Сумьска говорила, що Тоня дуже переживає за Україну, але навіть по телефону не може нічого сказати і знаходиться в постійному неспокої за життя своєї родини, що залишається в Україні.

Навіть менша сестра Тоні Паперної говорила про те, що їй дуже не вистачає старшої сестри, яка грається в мовчанку. Ба більше, чоловік Тоні активно підтримує в Мережі дії росії проти України, а дівчина продовжує мовчати.

Тоня не соромиться зніматися в російських фільмах, відвідувати різноманітні заходи зі своїм зірковим чоловіком та багато іншого. Цього разу Паперна з’явилася на червоній доріжці в москві на одній з прем’єр разом зі своїм проросійським чоловіком. Дівчина не приховувала посмішки та радощів на обличчі від запрошення на таку “велику” подію.

Тоня Паперна з'явилася на червоній доріжці в москві разом зі своїм чоловіком
Тоня Паперна з’явилася на червоній доріжці в москві разом зі своїм чоловіком

Сама Сумська задовго до цього говорила, що вона не відмовиться від своєї доньки і хай там як, але вона буде її оберігати та підтримувати в будь-якому починанні, але причину, чому її донька не може повернутися в Україну, Ольга Сумська досі не називає.

Українці не можуть слідкувати за Тонею у соціальних мережах, вона обмежила їм доступ та зробила свою сторінку приватною. Саме через це багатьом користувачам в цій соціальній мережі не вдається ні прокоментувати дописи Тоні Паперної, ні просто подивитись ,як зараз живе донька відомої української акторки Ольги Сумської.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини