“Скільки любові в повітрі”: 56-річна Ольга Сумська показала, де та з ким проводить Міжнародний жіночий день

Відома українська актриса Ольга Сумська показала шанувальникам, де та з ким провела Міжнародний жіночий день. Знаменитість провела свята далеко від свого коханого чоловіка

Сьогодні, 8-го березня, стрічка соціальної мережі Інстаграм переповнилась щемливими вітаннями з Міжнародним жіночим днем на тлі повномасштабної війни. Чимало зірок показали, які подарунки отримали, а також – розповіли, де провели сьогоднішній день. Відома українська актриса Ольга Сумська також не приховувала, де була 8 березня.

Так, на особистій сторінці в Інстаграмі знаменитість днями опублікувала відео з Одеси. Туди українська актриса приїздила вперше за довгий час. На новій публікації Ольга Сумська показала нічні вулиці українського міста на узбережжі Чорного моря й зізналась, як рада побувати в славній Одесі.

Рідна Одесо! І знову зустріч! Скільки натхнення й любові в повітрі, скільки енергії та сили! Обожнюю!

– прокоментувала своє нове відео Ольга Сумська.

У коментарях до публікації шанувальники знаменитості подякували актрисі за красиві кадри. Ба більш, під новим дописом залишили коментарі й безпосередньо одесити. Мешканці морського українського міста подякували Ользі Сумській за те, що вона показала їм кадри рідних вулиць.

  • “Ах, Одеса рідненька, сумую дуже! Намилуйтесь, Оленько, нашим містом”;
  • “Проїхалася разом з Вами рідними вулицями”;
  • “Аж через екран телефону повіяло теплим весняним вітерцем із запахом солі Чорного моря”.

Нагадаємо, що напередодні Міжнародного жіночого дня відома українська актриса виступила разом з командою своїх колег у Театрі музичної комедії з виставою “Декамерон”. Після – театральна трупа не зупинилась і продовжила подорож Одеською областю. Жіночий день 8-го березня знаменитість провела у Міському будинку культури міста Подільськ, де також виступила з виставою.

Ольга Сумська показала, де провела 8 березня
Ольга Сумська показала, де провела 8 березня
Ольга Сумська подорожувала Одеською областю у Міжнародний жіночий день
Ольга Сумська подорожувала Одеською областю у Міжнародний жіночий день

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини