Максим Галкін показав архівне відео себе у школі: 14-річний учень не має нічого спільного з відомим гумористом

Відомий російський гуморист Максим Галкін вразив шанувальників архівним відео, на якому йому всього 14 років. Чоловік Алли Пугачової вирішив пригадати шкільні часи

Відомий російський гуморист і пародист Максим Галкін давно здобув популярність серед шанувальників. Сьогодні знаменитість разом зі своєю дружиною Аллою Пугачовою та їхніми спільними дітьми покинув терени рідної держави – родина оселилась за кордоном. Нещодавно Максим Галкін вирішив пригадати минуле й поділився спогадами зі своїми шанувальниками в мережі.

На особистій сторінці відомого гумориста з’явився новий допис з відео, на якому Максиму Галкіну всього 14 років. Запис був зроблений щонайменше 33 роки тому. Хоча загальні риси зовнішності дозволяють вгадати в школяреві Максима Галкіна, насправді артист дуже сильно змінився.

Крім архівного відео зі шкільними спогадами артиста пригадав і людей, які його на той момент оточували. Знаменитість розповів про свою вчительку російської мови та літератури, яка залишила в його спогадах виключно позитивні моменти та повчальні історії. Максим Галкін зауважив, що педагогиня була дуже популярною, а славу здобула завдяки своєму таланту й беззаперечному професіоналізму.

Потрапив я на плівку виключно завдяки популярності нашої вчительки Галини Петрівни Лазаренко. До неї на відкриті уроки приїжджали вчителі з усього СРСР

– пригадав Максим Галкін.

Як виглядав Максим Галкін у шкільні роки
Як виглядав Максим Галкін у шкільні роки

Відомий російський гуморист подякував своїй вчительці за те, що вона свого часу допомогла йому в ідеалі опанувати російською мовою. Крім того, завдяки Галині Петрівні тоді ще учень почав свій творчий шлях, зігравши багато вагомих ролей у шкільному театрі. Так, наприклад, Максим Галкін був і Остапом Бендером, і графом Нуліном, і навіть царем Соломоном.

Знаменитість зауважив, що сьогодні він працює у тій сфері, теоретичні навички якої неможливо вивчити ні в одному з  університетів світу. Втім, деяким речам його навчила саме його вчителька.

Найважливішим інструментом людини, яка виступає в гуморі та стендапі, є мова. Своїм володінням мовою я багато в чому завдячую Галині Петрівні

– зазначив Галкін.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини