Екснаречена Козловського Раміна Есхакзай скасувала весілля зі своїм коханим: до планування церемонії не дійшло

Відома українська журналістка та блогерка ошелешила несподіваною заявою. Торік коханий Раміни Есхакзай зробив їй пропозицію, а днями зірка заявила, що весілля не буде

Вперше українська авдиторія познайомилась, коли Раміна Есхакзай прийшла на телепроєкт “Холостяк”. Хоча на реаліті-шоу знаменитості не вдалось знайти свого кохання, пізніше дівчина почала стосунки зі співаком Віталієм Козловським. Ці стосунки, за словами артиста, виявились фейковими. Втім, Раміна до останнього кохала Віталія та навіть погодилась вийти за нього заміж.

Врешті-решт пара несподівано для шанувальників розійшлась, а Есхакзай почала активно займатись своєю кар’єрою. Знаменитість почала дуже успішно вести свій YouTube-канал.

Що відомо про особисте життя Раміни Есхакзай
Що відомо про особисте життя Раміни Есхакзай

Разом з тим, життєвий успіх “переслідував” дівчину не лише на професійному фронті, а й і в особистому житті. Раміна Есхакзай зустрічалась з юристом Євгеном Проніним, який понад рік тому на Мальдівах зробив дівчині пропозицію. Втім, зізналась нещодавно дівчина, до красивої шлюбної церемонії справа так і не дійшла – все зупинилось на стадії обговорення.

Нещодавно відома українська журналістка та блогерка дала інтерв’ю для “ЖВЛ”. У коментарі для преси знаменитість зазначила, що зараз вони з коханим навіть не можуть думати про те, аби готуватись чи влаштовувати якісь помпезні церемонії з красивим сукнями та костюмами.

Вже точно не хочемо весілля якогось урочистого, тому що ми розглядали варіанти і думали: це ж потрібно запросити гостей, організувати… Це якийсь виступ, на який дивиться велика кількість людей

прокоментувала у новому інтерв’ю Раміна Есхакзай.

Раміна Есхакзай зізналась, що не планує весілля зі своїм коханим чоловіком
Раміна Есхакзай зізналась, що не планує весілля зі своїм коханим чоловіком

Сьогодні знаменитості живуть разом у Києві, але дітей не планують. Раміна Есхакзай зізнається, що у них ідеальні стосунки з повним взаєморозумінням, а єдина річ, яка спонукає суперечки – робота журналістки. За словами Раміни, коханий хоче, аби вона більше часу приділяла йому.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини