“Я люблю Ірину Білик”: Михайло Поплавський зізнався у коханні колишній Коляденка і міцно притулився до неї

Михайло Поплавський має репутацію справжнього серцеїда. Нещодавно спливло відео, де зірковий співак зізнається у кохання самій Ірині Білик.

Михайло Поплавський та Ірина Білик стали справжніми суперзірками свого часу. Популярну білявку називали навіть “Українською Мадонною” за сміливість образів та пісень. Співаючий ректор же отримав широку впізнаваність, а його композиції увійшли у плей-лист кожного застілля.

Михайло Поплавський зізнався у коханні колишній Коляденка

Нині фанати не могли б і уявити, що колись ці двоє перетиналися, а відомий виконавець навіть зізнавався поп-діві у щирому коханні. Та нещодавно у мережі спливло відео, після якого стає зрозуміло все про стосунки цих артистів.

“Я хочу сказати, так, як я люблю Ірину Білик, не любить ніхто”, — натхненно розповідає в інтерв’ю Михайло Михайлович на каналі “УТ-2”

Заради жарту у мережі підписали Поплавського, як “колишнього”. А ось сама Білик на таке щире зізнання лише посміхнулася. Артистка ніколи не розповідала, як ставиться до колеги по сцени.

Своєю чергою користувачі Інстаграму не стільки звернули увагу на слова співака, а більше були вражені природною вродою Ірини. Дійсно, у молодості вона вміла зачарувати з першого погляду. У коментарях з небувалим захопленням написали:

  • “Ірина Білик тут молода і прекрасна”
  • “Білик коли була якась особлива, не схожа ні на кого. Вона виділялась”
  • “Це Ірина Білик?”
  • “Тут, мабуть, ще без операцій. Така гарна натуральна”
  • “Найкраща до сих пір”
  • “Яка красуня”
  • “Неперевершена”

Нині ж час змінив обох, втім, обидва співаки тримають зв’язок з аудиторією. Поплавський, хоч і не дає нині пишних виступів, але активно веде соціальні мережі. Білик же поєднує материнство та кар’єру.

Нагадаємо, що Ірина Білик розлучена.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини