Тіна Кароль раптово заговорила про весілля із захисниками і показала потенційного нареченого: “Готова заміж”

Популярна співачка Тіна Кароль прямо під час свого виступу заговорила про сердечні справи. Зірка підняла тему заміжжя і навіть показала потенційного нареченого.

Неперевершена Тіна Кароль вже давно має статус одиначки. Втім, нещодавно під час свого виступу зірка раптово заговорила про заміжжя. Відомо, що до війни артистка змінила репертуар та навіть говорила, що готова до своїх нових трансформацій. Про повну закоханість мова не йшла, але поп-діва натякала, що вже її серце відкрито до почуттів.

На одному зі своїх виступів вона вирішила підняти тему заміжжя. Артистка зробила відеодзвінок з захисниками та вирішила попитати прихильниць, хто готовий познайомитися з хлопцями і навіть одружитися.

Трійко красенів у формі спостерігали, як співачка шукає незаміжніх дівчат, відкритих до нових людей.

“А заміж ви готові вийти за таких хлопців? Є незаміжня? Це дуже цікаво! Ну то підходьте, знайомтеся!”, — звернулася до зали Тіна.

Одна з глядачок проявила ініціативу та вийшла до Кароль. Дівчину звати Лея і вона дуже зацікавилася таким інтерактивом. Артистка своєю чергою показала потенційну наречену захисникам та попросила у неї номер телефону.

Тіна Кароль раптово заговорила про весілля

Відео, де поп-діва сватає своїх фанаток стрімко набрало переглядів у популярній мережі ТікТок. Користувачки відмітили перевтілення Тіни в Амура і також висловили, що не прости таким чином знайти собі обранця, написавши у коментарях:

  • “Я теж готова вийти заміж за ЗСУ”
  • “Мама, тато, а як ви познайомились? Ну була така співачка Тіна…”
  • “Тіна сваха, я готова також”
  • “Тіна, і мені треба”

Чим завершилася історія — співачка не розповіла, але підписники висловили надію, що пара таки склалася.

Нагадаємо, що Тіна Кароль нині їздить закордоном з виступами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини