Не повірите, хто закохався у чоловіка Насті Каменських Потапа: ця співачка раніше була чоловіком

Українська співачка Зіанджа розповіла про свої почуття до репера та продюсера Потапа. Раніше її знали за іншим сценічним ім'ям та статтю - Борис Апрєль.

В не дуже далекому 2018 році співачка Зіанджа стала учасницею “Голосу країни”. Дівчина здивувала суддів своїм виступом, а після цього розповіла, як вона ставиться до одного з суддів, а саме – до продюсера Потапа. Зінджа зізналася, що в неї є почуття до чоловіка.

“Я трохи закоханала в Потапа, але лише як в людину. У вас взаємне почуття”, – розповіла зірка.

Українська співачка розповіла про почуття до Потапа
Українська співачка розповіла про почуття до Потапа

Проте, не все так просто. Раніше про співачку з таким дивним ім’ям ніхто не чув і не знав. Причина проста – її просто не існувало, але всі знали людину, яка була до створення такого сценічного образу. Співачка була співаком, але не простим, а одним з найголовніших відкриттів “Фабрики зірок” Борисом Апрелем. В минулому хлопець захотів змінити стать та в нього це дуже добре вийшло. В Зіанджі не одразу можна розгледіти того самого Бориса, який боровся за першість у “Фарбиці”, але, якщо ви були відданим фанатом цього проєкту, то для вас це буде не дуже складно.

Борис Апрєль змінив свою стать
Борис Апрєль змінив свою стать

Під час “Фарбики”, Боря Апрєль, як його всі називали, приголомшив суддів своїм сценічним образом: біле фарбоване волосся, речі задом-наперед та багато іншого. Найбільше до нього була розташована Наталаія Могилевська. Хлопця хотіли забрати на продюсування до росії, але він відмовився через бажання працювати та будувати свою кар’єру в Україні.

Пізніше, він відправився до Штатів, де з ним і сталася ця сама трасформація з українського Бориса Апрєля в не менш українську співачку Зіанджу. Дівчина зізнається, що в такому образі їй значно комфортніше і вона може відчувати себе собою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини