Покійна Руслана Писанка приховувала свою хворобу до останнього: правду видала одна деталь

Руслана Писанка до останнього не хотіла розповідати про свою недугу. Втім, у прихильників часто виникали питання стосовно стану здоров'я зірки і одного разу знаменитість все ж таки дала зрозуміти, що не все так добре.

Руслана Писанка. Героїня цього матеріалу драматично пішла з життя минулого року. Зірка до останнього намагалася приховати свою недугу, але все одно вберегти свою таємницю не вдалося.

Як живе зараз чоловік Руслани Писанки
Покійна Руслана Писанка приховувала свою хворобу

Коли запідозрили, що Руслана Писанка серйозно хвора?

На початку 2022-го ведуча втрапила у халепу, зламавши ногу. Зірка дуже засмутилася, але не опустила руки та навіть з лікарняного ліжка надсилала прихильникам усміхнені селфі. Та мало хто здогадувався, що відбувається насправді.

Покійна Руслана Писанка приховувала свою хворобу

Володимир Горянський, актор, згадує, що Руслана втрачала свідомість, і потім вже її оточення припустило, що це могли бути перші симптоми недуги. Близьким важко було оцінити дійсний стан речей, адже знаменитість виїхала у Німеччину майже одразу після початку війни.

Втім, є також припущення, що артистку могла підкосити смерть матері та загальний стрес від подій в Україні.

Цікавою інформацією поділилася і Людмила Барбір, яка розповідала, що у свої останні дні роботи на зйомках, Писанка вже мала коротке волосся, хоча все життя ведуча носила довгу косу. На кадрах з театральних виступів можна побачити, що знаменитість мала також штучну перуку.

Сама ж акторка не ділилася такими подробицями, а її чоловік, Ігор Ісаков і взагалі нині майже нічого не публікує у соціальних мережах. Він був розчавлений горем, але знайшов у собі сили гідно провести обраницю.

Нагадаємо, що у Руслани Писанки не було дітей. Після одруження вона дуже гарно прийняла до родини сина свого коханого від першого шлюбу та дуже потоваришувала з хлопцем.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини