“Це виявилось найбільшою моєю помилкою”: Макс Чмерковський з “Холостяка-1” висловився про участь у реаліті-шоу

Відомий український хореограф Чмерковський став найпершим головним героєм популярного в реаліті "Холостяк". Знаменитість зізнався, що вважає участь у шоу своєю найбільшою помилкою

Максим Чмерковський здобув популярність в Україні у сфері танців. Сьогодні знаменитість є чи не найвідоміша персона “Танців з зірками” в рідній країні та в Америці, а також – один з найзавидніших холостяків світу за версією американського журналу People. Раніше чоловік вже намагався знайти своє кохання у першому сезоні українського реаліті-шоу “Холостяк”, втім спроба не увінчалась успіхом.

У нещодавньому інтерв’ю знаменитість і зовсім зізнався, що вважає свою участь у шоу помилкою, адже майже з першої хвилини спілкування з учасницями усвідомив, що такий формат проєктів – не його.

Максим Чмерковський вважає участь у Холостяку помилкою
Максим Чмерковський вважає участь у Холостяку помилкою

У новому інтерв’ю для відомої української журналістки Анни Олицької Макс Чмерковський розповів про те, як взагалі погодився на участь у проєкті. За спогадами знаменитості, від самого початку задум реаліті був дещо іншим, ніж те, що сьогодні глядачі бачать на екранах. Так, Чмерковський пригадав, як продюсери проєкту прилетіли до нього в Лос-Анджелес і розповіли про те, яким хочуть бачити головного героя.

Я сиджу і мені коротко [розповідають]. От ситуація, коли 25 дівчат і один чоловік – це дійсно реальна ситуація в житті українського суспільства. Чоловіки цим користуються, вони це знають. Жінки готові на все, аби опинитись у домашньому вогнищі, родині, у мене є чоловік… Тому він може зраджувати, іноді “гаркнути” декілька разів, напитись… Вони шукали людину, яка мала показати приклад чоловіка, який інший, в якого інша манера спілкування, моральний кодекс інший. Я був готовий бути цим прикладом

зізнався Максим Чмерковський.

Хореограф Максим Чмерковський розповів, як погодився на участь у шоу
Хореограф Максим Чмерковський розповів, як погодився на участь у шоу

Втім, продовжив свою розповідь чоловік, він майже одразу зрозумів, що формат шоу створений не для нього. Журналістка Анна Олицька запитала, чи не турбувала чоловіка гендерна несправедливість, коли жінки мусять “боротись” за одного чоловіка. Максим Чмерковський зізнався, що він усвідомив, що йому від цього некомфортно лише під час знімання шоу.

У перші дві хвилини я зрозумів, що це виявилась найбільша помилка у моєму житті і тепер потрібно три місяці цим займатись

– чесно зазначив Чмерковський.

Крім того, зізнався Максим Чмерковський він не розумів, як можна побудувати здорові стосунки з дівчиною, яку він “обрав” після того, як обнімав і цілував багато інших жінок.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини