Одружені офіційно. Нова кохана Вови Остапчука Катерина Полтавська підтвердила третій шлюб шоумена: “На жаль”

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук почав нові стосунки майже одразу після розлучення зі своєю другою дружиною Христиною Горняк

Іноді важко сказати, що цікавіше та насиченіше – професійне чи особисте життя відомого українського шоумена. Втім, безперечно і за тим, і за іншим з зацікавленням спостерігають тисячі шанувальників. Сьогодні знаменитість, хоч і не коментує офіційно, але перебуває у стосунках з новою дівчиною. Майже одразу після того, як стало відомо про його розрив з другою дружиною, підтвердились чутки про роман Остапчука з Катериною Полтавською, українською журналісткою та блогеркою.

У лютому цьогоріч мережу сколихнула наступна приголомшлива новина, що стосується особистого життя українського шоумена. Так, шанувальники у мережі запідозрили, що Володимир Остапчук одружився втретє. На сторінці чоловіка, а також в особистому блозі його нової коханої, з’явились неоднозначні Інстаграм-історії з паспортного сервісу. Тоді фанати припустили, що зіркова пара розписалась. Невдовзі після цього Полтавського на своїй Інстаграм-сторінці почала називати коханого “чоловіком”, хоча раніше кликала його хлопцем.

Ті самі Історії, через які фанати запідозрили про третє одруження Остапчука
Ті самі Історії, через які фанати запідозрили про третє одруження Остапчука

Шанувальники довго мучили себе сумнівами, чи дійсно український шоумен і ведучий знову пішов під вінець. Реальних відповідей від зіркової пари й не слід було чекати, адже вони з невідомих причин вирішили замовчувати свої стосунки, хоча в Інстаграмі переховуватись навіть не намагаються. Втім, нещодавно Катерина Полтавська розставила крапки над “і”.

Нова дівчина Володимира Остапчука активно веде особисту сторінку в соцмережі Інстаграм, де постійно ділиться зі своїми шанувальниками кадрами смачних сніданків та обідів. Одна з підписниць дівчини зазначила, що вона настільки смачно готує, що та навіть готова зіграти з нею весілля. Втім, Катерина Полтавська зазначила, що в Україні багатоженство поза законом. Отже, натякнула блогерка, офіційно вона вже перебуває у шлюбі.

Катерина Полтавська підтвердила одруження з Остапчуком
Катерина Полтавська підтвердила одруження з Остапчуком

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини