33-річна MamaRika після вагітності замислилась над операцією вище поясу: “Головне, щоб потім було комфортно”

Відома українська співачка MamaRika зізналась, що після природного вигодовування серйозно замислилась над тим, щоб зробити пластичну операцію вище поясу

Українська співачка MamaRika здобула визнання та славу після участі у відомому телепроєкті “Фабрика зірок”. Під псевдонімом Еріка та під керівництвом Костянтина Меладзе знаменитість почала свій шлях у шоубізнесі. Довгий час артистка будувала успішну кар’єру, втім в один момент знайшла своє кохання й одружилась з актором Сергієм Середою.

У зірковому шлюбі на світ з’явилась спільна дитина. 2 серпня 2021 року MamaRika народила сина Давида. Малюка мама вигодовувала понад рік, що вплинуло й на фігуру знаменитості. Нещодавно українська співачка зізналась, що цілком серйозно замислювалась над пластичною операцією.

MamaRika зізналась, що не проти збільшення бюста
MamaRika зізналась, що не проти збільшення бюста

На особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм зірка вирішила поговорити зі своїми шанувальниками. Українська співачка запропонувала підписникам поставити їй запитання, які давно не дають їм спокою. Одним з таких стало питання про пластичні операції. Так, один з шанувальників поцікавився, чи наважилась би MamaRika на збільшення бюста.

У відповідь на питання фаната знаменитість зазначила, що цілком ймовірно вона б змогла зробити пластику. Річ у тім, що свого малюка вона вигодовувала 1,4 року. У цей час, зізнається MamaRika, її бюст їй був до вподоби. Втім, природно, після завершення грудного вигодовування бюст змінює свою форму.

MamaRika зазначила, що жінці потрібен час, аби її тіло повернуло форму. Втім, додала артистка, існує і такий варіант, що бюст вже не стане таким, яким він був раніше. Тоді, розповіла шанувальникам MamaRika, вона не проти звернутись до досвідченого фахівця.

MamaRika зізналась, за яких умов готова зробити пластичну операцію
MamaRika зізналась, за яких умов готова зробити пластичну операцію

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини